Bölcsességek
Kevesebb
Több
Köszönetek: 0
10 éve 1 hete #4062
Írta: Margit
.
"Legyen idõd a boldogságra! Az idõ nem gyorsforgalmi út a bölcsõ és a koporsó között, hanem parkolóhely a Nap alatt. "
Phil Bosmans
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
9 éve 11 hónapja #4072
.
Egy õsi mondás szerint "nincsenek barátaink, sem ellenségeink, csupán tanítóink". Bármilyen alakot öltsön is, lássuk meg mindenben a bölcsességet.
Dan Millman: Élj céltudatosan!
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
9 éve 10 hónapja #4075
.
Ha õszintének lenni kihívást jelent számodra, az valószínûleg azért van, mert önmagaddal sem vagy igazán õszinte.
--
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
9 éve 9 hónapja #4085
.
"Mindig az elsõ lépés a legnehezebb. Az elsõ lépés önmagunk megismerése."
Shirley Maclaine
--
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja -
9 éve 8 hónapja #4097
.
Minden barátság alapja az õszinteség. Két ember között mindig ott kezdõdik, hogy egymásra bízzák a titkaikat.
Rejtõ Jenõ
Nincs olyan, hogy öregedés, csak éretté válás és tudás.
Céline Dion
A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság.
Buddha
www.astronet.hu/ezo-vilag/nap-gondolata/
--
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja
Margit által.
Téma zárolva.
Kevesebb
Több
9 éve 7 hónapja #4102
.
Mindennek, ami történik veled, nemcsak oka, de célja is van!
Müller Péter
--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.433 másodperc