header ok

Bölcsességek

Több
9 éve 7 hónapja #4118 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Bölcsességek
.

Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés, mert az élet bármilyen mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.
(szerzõje ismeretlen)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
9 éve 1 hónapja #4245 Írta: Margit
.

Ha veszel, megtelik a kezed. Ha adsz, megtelik a szíved.

Margarete Seemann

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
9 éve 5 napja - 9 éve 5 napja #4260 Írta: Margit
.

Napjaink legveszedelmesebb betegsége nem a lepra vagy a tüdõvész, hanem inkább a magány, ha úgy érzed, hogy mindenki eltaszít magától.

Teréz anya

--
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 napja Margit által.
Téma zárolva.
Több
8 éve 10 hónapja #4274 Írta: Margit
.

"Lehet, hogy azért van akadály elõtted, mert nem biztos, hogy arra kell menned."

Müller Péter

--
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #4282 Írta: Margit
.

"Aki másokat ismer, okos, Aki magát ismeri, bölcs, Aki másokat legyõz, erõs, Aki önmagát legyõzi, hõs."

"Lao-ce"

--
Téma zárolva.
Több
8 éve 9 hónapja #4290 Írta: Margit
.

"A test, ahogy azt apám mondta, egy farönk, és a lélek az a tûz, amely ebbõl a farönkbõl fellobban."

Alfonso Cruz

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.536 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218