header ok

Szellemtan

"Halálközeli élmények" és egyéb érdekességek

Több
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #3964 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Halálközeli élmények" és egyéb érdekességek
.

Nõként meghalt egy tûzesetben, állítja az 5 éves fiú

Hír24

2015. FEBRUÁR 20. 10:59

A fehér kisfiú elõzõ életében színesbõrû chicagói nõ volt, még a nevére is emlékszik.

Luke Ruehlman 5 éves kisfiú, átlagos gyermeki fantáziával megáldva. Talán az az egy különbség van közte, és a többi gyerek között, hogy neki szent meggyõzõdése: korábban már egyszer élt afroamerikai nõként is.

Ki ne hallott volna már olyan sztorit, hogy gyerekek képzeletbeli lényekkel vagy lényekrõl beszélnek; Luke története azonban ennél konkrétabb: õ állítja, hogy Pamela néven élt egy nagyvárosban, és meghalt egy tûzesetben.

Persze nem így kezdõdött az egész. A kisfiú már kétévesen egy Pam nevû nõrõl mesélt az anyukájának, a frászt hozva rá ezzel. Az anyja egyszer rákérdezett, hogy ki is ez a Pam, mire a gyerek a legnagyobb természetességgel közölte: Õ maga Csak már meghalt, járt a mennyben, találkozott Istennel, és most Luke nevû kisfiúként újra megszületett.

A fiú számos chicagói élményrõl számolt be, úgy, hogy sosem járt a városban (a család Cincinnatiban él). Elmesélte azt is, hogy „amikor még lány volt", fekete haja volt.

Luke anyja elkezdett nyomozni az ügyben, és kiderült, hogy egy Pamela Robinson nevû nõ is meghalt abban a tûzben, amely a Paxton Hotelben ütött ki 1993-ban.

Egy lélekvándorlással, szellemeket látó gyerekekkel foglalkozó tévémûsorban Luke-nak megmutatták a nõ fényképét, sok másik között. Õ pedig rámutatott, és azt mondta: õ ismerõsnek tûnik. Õ Pam.

A kisfiú rokonai állítják, hogy a mûsort készítõ csatorna nem fizetett nekik a sztoriért, és a hírnévre sem vágynak, csak szeretnék megosztani a történetet más szülõkkel.

www.hir24.hu/elet-stilus/2015/02/20/noke...litja-az-5-eves-fiu/
(emailban kaptam)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 11 éve 3 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
9 éve 3 hónapja #4199 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: "Halálközeli élmények" és egyéb érdekességek
.

Élet Az Élet Után c. film 55 perces
2016. 08. 23.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #4322 Írta: Margit
.

Azzal kelt fel a kómából ez a nõ, hogy "üzenetet hozott Jézustól"

Két hét szenvedés után, mialatt a nõ szentül hitte, hogy csak influenzás, Yvonne elájult. Miután sikerült konzultálnia egy doktorral és elmondta, hogy milyen fájdalmas és intenzív köhögéses rohamai vannak, kiderült, hogy súlyos tüdõgyulladása van. Azonban hamar kiderült, hogy a tüdõgyulladás csupán a legkisebb problémája Yvonnenak. A vérteszt eredményei alapján, a fertõzés szétterjedt Yvonne egész vérrendszerében, ami teljességgel sokkolta a nõt.

"Ha a tüdõ, a szív, a vese és az endokrin rendszer felmondja a szolgálatot és elvesztjük az irányítást felettük, onnantól kezdve körülbelül 70-80%-os a halál bekövetkeztének az esélye." - mondta a videóban megszólaló orvos.

Az orvosok szükségesnek látták a mesterséges kóma használatát.

Mialatt Yvonne kómában volt az egész családja és barátai egy emberként szurkoltak és imádkoztak érte, minden egyes percben. És Yvonne életének ezen szakaszán történt valami olyan dolog, ami megváltoztatott számára mindent.

Yvonne szerint, a kóma ideje alatt a Mennybe látogatott, ahonnan Jézus üzenetével tért vissza.

"Emlékszem, hogy miután kiszálltam a testembõl, egy gyönyörûséges mezõn találtam magam. Virágok pompáztak mindenhol. Nincsenek szavak arra, hogy milyen volt Jézus közelében lenni."

A nõ azt állítja, hogy egy különleges feladatot is kapott Jézustól: "Azt akarom, hogy beszélj az embereknek mindenrõl, amit itt láttál, és mindenrõl, amit mutattam neked. Akarom, hogy mesélj nekik a szeretetemrõl és a megbocsájtásról."

filantropikum.com/azzal-kelt-fel-a-komab...tet-hozott-jezustol/

--
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #4471 Írta: Margit
.

Ian McCormack - Túléltem a halálomat

Rengeteg történet szól arról, hogy az emberek elhagyják a testüket, és a mennyezeten lebegve nézik, amint testük orvosi beavatkozáson esik át egy kórházban. Ezeket a történeteket azok mesélik, akik úgy döntöttek, hogy visszatérnek.

Közéjük tartozik az egykori szörfös, az új-zélandi Ian McCormack is.

Amikor Ian fiatal korában Srí Lanka partjainál szörfölt, megcsípte hat medúza. Már akár egyetlen ilyen állat csípése is halálos lehet, ha nem kezelik azonnal.

Iant eszméletlen állapotban vitték kórházba, és akkor került elõször kapcsolatba egy láthatatlan spirituális erõvel, amikor a mentõben szállították.

Különféle emberek képeit látta maga elõtt, akik a múltban megbántották, és egy hang azt kérdezte, meg tud-e nekik bocsátani? Elõször nemet mondott, de aztán megkérdezte a láthatatlan hangot: "Ha megbocsátok azoknak az embereknek, Isten is megbocsát nekem a léha életemért?"

A kórházba érve Ian McCormack a mûtõ felett lebegve találta magát. Korábban sokat utazgatott Keleten, tanulmányozta a jógát és egyéb spirituális módszereket, így megértette a testét elhagyó szellem és az asztrális utazás fogalmát.

Miközben a testében ható méreganyagok teljesen lebénították, érezte, hogy haldoklik, és olyan útra indul, ahonnan nem térhet vissza. Ekkor Ian bámulatos utazást tett.

Egy sötét síkon tett rémisztõ út után, egy fénynyaláb szippantotta fel, és egy alagúton áthaladva tiszta fehér fényben fürdött meg. Azon vette észre magát, hogy, hogy kommunikál a fénnyel, és az végül összekapcsolja azzal, amit a teremtés Forrásának hisz.

Hirtelen teljes lényét feltétlen szeretet töltötte el, amit akkoriban nem érzett megérdemeltnek. Aztán egy fehér fényruhába burkolózott alak lépett elõ, és feléje nyújtott kézzel üdvözölte.

Ian ezt úgy írta le, hogy a fény az idegen arcából ragyogott, és az elképzelhetõ legtisztább energiába burkolta be. Mivel Ian érezte, hogy gyermeki ártatlansága tér vissza, belenézett abba, amit máig is "Isten arcának" hisz.

Ahogy a fényalak megfordult, egy kapu nyílt meg mögötte, és Ian leírása szerint feltárult "egy teljesen új örökkévalóság, egyfajta új föld. Kristálytiszta patakok, virágok, fák és zöld dombok mindenfelé, de sehol egy ember. Olyan volt, mint egy érintetlen kert - a paradicsom. Egy új mennyország is létezett az új föld fölött."

Amikor Ian ezen végignézett, úgy érezte, idetartozik, és azon csodálkozott, hogy miért nem ide született elõször. Megtudta, hogy ha része akar lenni ennek a világnak, akkor újjá kell születnie. Aztán rájött, hogy a mentõben átélt esemény lényegében újjászületés volt, hiszen akkor megbocsátást adott és kapott. A fénynyaláb felajánlotta, hogy válasszon: ott marad, vagy visszatér a földre.

Ian már azon volt, hogy megmondja az alaknak, hogy maradni akar, amikor annak válla fölött átnézve meglátta az alagútban álló anyját. Ráébredt az anyja iránt érzett szeretetére, és hogy halála mit jelentene az anyja számára, ezért vonakodva úgy döntött, hogy visszatér fájdalom gyötörte testébe.

Ian McCormack élete a felépülése után drasztikus fordulatot vett. Maga mögött hagyta a vad szörfös életét, a világot járja, és változatos összetételû közönség elõtt mesél a tapasztalatairól.

rejtelyekszigete.com/ian-mccormack-tuleltem-a-halalomat/

--
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #4475 Írta: Margit
.

Karmikus sebhelyek, anyajegyek, testi hibák - Az elõzõ életek bizonyítékai

Vajon van-e jelentésük a különféle testtájakon elhelyezkedõ anyajegyeknek, bõrelváltozásoknak, sérüléseknek és esetleges fogyatékosságoknak? A reinkarnáció elméletét elfogadó szakemberek szerint a válasz: egyértelmû igen.

Tény, hogy számtalan olyan esetet jegyeztek fel, amikor regressziós hipnózis alatt a páciens " miközben korábbi életeirõl beszélt " pontosan le tudta írni azokat a fizikai sérüléseit, amelyek szélsõséges esetben akár a halálát okozhatták.

Egy fiatal ápolónõ beszámolt arról, miszerint egyik korábbi életében az I. világháború idején katona volt. 19 évesen, saját önfejûségének köszönhetõen veszítette el az életét egy lövészárokban, amikor az ellenséget parancs ellenére megközelítette, majd tapasztalatlanságában nem tudott elmenekülni szorult helyzetébõl. Elfogói a helyszínen agyonlõtték - a golyó, amely a mellkasába fúródott, azonnal végzett vele.

A nõ a regressziót követõen, meglepetten döbbent rá: a mellkasán, pontosan a szíve fölött található, tenyér nagyságú bõrelszínezõdés arra az életére emlékezteti, amely során "engedetlensége" miatt, elveszítette a legdrágábbat: az életét.

forrás: Paul Roland: Reinkarnáció / astronet.hu

Részlet - rejtelyekszigete.com/karmikus-sebhelyek-...eletek-bizonyitekai/

--
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
8 éve 2 hónapja #4494 Írta: Margit
.

Halálközeli élmény - Átjáró Ég és Föld között - Putnoki Tibor, Horányi Ágnes - 46 perces film

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.531 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218