header ok

Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.

Tudatosság

Több
3 éve 11 hónapja #6964 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Tudatosság
.
Csak veled életeken át...

Bejegyezte: VG – március 19, 2016

Odafent a köztes létben összeolvadt lelkünk, megpihentünk egy hosszú, nehéz élet után. EGGYÉ váltunk, újra átélve a harmónia és az igaz szeretet csodáját. Tudtuk, hogy rövidesen visszatérünk a Földre befejezni egy küldetést, amit elkezdtünk valamikor régen.

A kettéválás fájdalma enyhült a tudattal, hogy életünk hamarosan újra összeforr. Megbeszéltük, hogy mikor találkozunk, és jeleket helyeztünk egymás életébe, amik megerősítenek bennünket érzéseinkben.

Megszülettünk, s már kisgyermekként is folyamatosan kerestük azt az érzést, amit elveszítettünk. Mindig is élt bennünk egy vágy egymás iránt. Szerettük volna, ha ezt a hiányt bepótolják a szüleink, a nevelőink, a barátaink, a társaink, de évtizedek alatt sem csillapította senki sem. Kerestem valamit, amiről nem tudtam, mi az, de éreztem a lelkemben, hogy elveszítettem.

A feledés fátyla elzárta előlünk az igazságot, de a lelkünk nem volt becsapható. Vágyak és érzések formájában folyamatosan terelt minket egymás felé.

Amikor eljött az a földi nap, hogy újra belenézhettem két csodás szemedbe, évezredek fájdalma, félelme, ugyanakkor minden csodája, varázsa és szeretete lejátszódott lelkemben. Egyszerre reszkettem és nyíltam, gyűlöltem és szerettem. Egyszerre voltam boldog és szomorú. Nem tudtam, mit érzek valójában. Felfoghatatlan volt számomra lelkünk vad tánca, az erős vonzalom.

Megjelent bennem a félelem is, hiszen a múltban oly sokszor veszítettelek el. Védekezni kezdtem. Te is menekültél. Eltaszítottuk egymást, mert blokkjaink túl erősek voltak ahhoz, hogy a földi létben megéljük ezt a csodát. Mindketten féltünk.

Találkozásunk felgyorsította a fejlődést, egyre több választ találtam életem nagy kérdéseire, s egyre tudatosabbá váltam. Sírtam, féltem, hadakoztam, de lélekben mindvégig melletted álltam.

Eljött a nap, amikor minden álarcot és páncélt levetve, ott álltunk egymás előtt, fényesen, ragyogón, teljes önvalónkban. Bennünk volt a bizonyosság, hogy mi összetartozunk. Ami valaha, valamikor EGY volt, az újra EGGYÉ válik. S folytatjuk az öröklét táncát, egymást átkarolva, egymásra vigyázva, hisz egykoron mi EGYütt, EGYmásért vállaltuk ezt az inkarnációs ciklust. EGYek vagyunk örökké.

Guzsik-Mohácsi Viktória ( elozoeletek.blogspot.com )

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
3 éve 7 hónapja #7007 Írta: Margit
.
A magas rezgésszint 15 félreérthetetlen jele

Az elmúlt pár évben rendkívül fontos volt, hogy magasan tartsuk rezgésszintünket, hogy helyt tudjunk állni a világban, és úgy tűnik ez a jövőben sem lesz másképp, hiszen, ha magas rezgésszinttel rendelkezünk jobban fel tudjuk venni a “harcot” a világból érkező hatásokkal.

Ahhoz, hogy kiderítsd, hogy alacsony vagy magas rezgésszinten mozogsz, olvasd el az alábbi 15 jelet, ha felismered magadban ezeket a jeleket, valószínűleg te is magasabb rezgésszinten élsz.

1. Gyakrabban vonzod magadhoz azokat a dolgokat, amikre vágysz, még a kisebb és látszólag “jelentéktelen” dolgokat is, amelyek összhangban vannak a magas szintű szándékaiddal.

2. Amikor a rezgésszinted emelkedik, az alacsonyan rezgő emberek, így vagy úgy, elkezdenek kilépni az életedből, mert már nem rezonálnak veled. Ehelyett olyan embereket fogsz magadhoz vonzani, akik összhangban vannak a magasrendű szándékaiddal, akik ugyanazon a hullámhosszon vannak, és akikkel mély szinten tudsz kapcsolódni.

3. Mély hálát érzel az életért és mindazért, amid van, és úgy érzed, hogy hitelesen kapcsolódsz ahhoz, ami körülötted van.

4. Az új kapcsolatok, amelyek a magasabb rezgésedhez igazodnak, könnyedén, természetesen alakulnak ki, és cserébe téged is “virágzásnak” indítanak.

5. Amikor megemeled a rezgésedet, megszabadulsz a stressztől, a félelmektől és az aggodalmaktól, ezek egyre kevésbé hatnak rád. Az elméd és a tested kikerül a stressz állapotából (ami csak egy átmeneti stresszállapot, és amelyben nem tudsz virágozni és gyarapodni), és elkezdesz nyugodtabb, lazább lenni, vagy jobban reagálni és kezelni a stresszes körülményeket. Meglátod azonban, hogy ha megváltoztatod a hozzáállásodat, akkor ezek is eloszlanak, és a dolgok a kedvedre fognak alakulni.

6. Az intuíciód éles, és olyan, mint egy belső iránytű, amely végigvezet az életen, és megmutatja a helyes utat.

7. Sokkal több fizikai és érzelmi energiád van, szemben az alacsony rezgésszámú állapottal, amikor úgy érzed, hogy kifogytál az energiából, és küzdesz a napi kötelességeid teljesítéséért. Emellett, amikor magas rezgésen vagy, érzelmileg nyitottabbnak érzed magad a perspektívákra, könnyebben ki tudod fejezni az érzelmeidet.

8. Bizonyos szinkronicitásokat és véletleneket tapasztalsz. Idegenek mosolyognak rád az utcán minden ok nélkül, vagy beszélgetésbe elegyednek veled, olykor részleteket mesélnek az életükről.

9. Élénkebb, vidámabb, szelídebb, boldogabb vagy, és ezt még a fizikai jelenléted és a testtartásod is jelzi. A testtartásod egyenesebb, nyugodtabb és sugárzóbb vagy, egyszerűen sugárzol egy bizonyos pozitív energiát, amely vonzza a körülötted lévőket. Olyan, mintha “megvilágítanál” egy szobát, amikor belépsz oda.

10. Igazán boldognak érzed magad minden különösebb ok nélkül, egyszerűen azért, mert létezel, mert érzed a szelet a bőrödön, mert tiszta az ég, a napsugarak melegítenek, és ezt sorolhatnánk a végtelenségig.

11. Nem véletlenül mondják, hogy a gyerek “érzi”, ha jó ember vagy. Azt mondják, hogy az állatok és a gyerekek érzékelik a legjobban ezt a magasabb, tisztább rezgésű energiát, és ezért vonzódnak hozzád, könnyen mennek oda hozzád, és boldogok a jelenlétedben.

12. Már nem használsz szavakat akarva-akaratlanul, hanem tudatosítod őket. Abbahagyod az energiát elszívó beszélgetéseket vagy szóváltásokat, például a pletykálkodást, a demotivációt, egyre inkább távol tartod magad a negatív beszélgetésektől.

13. Örülsz mások jólétének és sikerének, és őszintén szeretnéd, hogy a környezetedben élők is jól és boldogok legyenek.

14. Álmaid és még az alvásod is megváltozik. Nyugodtabban alszol, és jobban kapcsolódsz ahhoz, amiről álmodsz, így az álmaid tartalma is javul, és cserébe pozitívabbá és gyönyörű dolgokkal telibbé válik. Ahelyett, hogy kimerülten ébrednél egy rossz álomból, előfordulhat, hogy amikor magas rezgésed van, mosolyogva, boldogan ébredsz, miközben az álmodban történt csodálatos dolgokra gondolsz. Máskor, amikor magas rezgésszinted van, álmodban felfedezheted a megoldást egy téged zavaró problémára, és felébredve bátornak és erősnek érzed magad.

15. A tanulási folyamatot értékelve és megbecsülve ébredsz, szívesen gyűjtesz új információkat, szeretnél új dolgokat tanulni, tovább fejlődni.

Cikk forrása:https://filantropikum.com/a-magas-rezgesszint-15-felreerthetetlen-jele/

forrás: elozoeletek.blogspot.com/2022/10/a-magas...elreerthetetlen.html

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
3 éve 5 hónapja - 3 éve 5 hónapja #7058 Írta: Margit
2023.01.11.

Január 11-én megnyílik a 111-es mágikus portál, hogy végleg eltávolítson minket a gonosztól – most valóban meggyógyulunk

Az univerzum nem ismer határokat, amikor a sebesült lelkek gyógyításáról van szó. A varázslatos 111-es portál január 11-én nyílik meg, hogy segítsen szakítani a múlttal, eltávolodni minden rossztól és új életet kezdeni.

Most megtanulunk igazán élni.
  2023 első napjaiban , egy új fejezet kezdetén olyan pozitív energiák keringenek az Univerzumban, amiket nehéz lenne figyelmen kívül hagyni. Most mindenki igyekszik rendet tenni az életében, listát készít az álmairól és a terveiről, és készen áll egy új fejezetre.

Január 11-e egy varázslatos nap, amely nemcsak az 1-es szám energiájával töltődik fel, hanem a 111-es szám isteni energiájával is. Lehetséges, hogy ez lesz a legszerencsésebb napunk ebben a hónapban.A 111 egy mágikus portál megnyitását jelenti, amely közelebb visz minket az Univerzumhoz. Pontosan ott tartunk az életben, ahol lennünk kell és az, ami most történik majd, a sorsunk részét képezi.

A 111-es szám ereje a numerológiábanA numerológiában az 1-es szám magas, rendkívül erős rezgéssel rendelkezik. Gondolj arra, milyen érzés lenne, ha mindig az első helyen lennél – ez az a fajta energia, amit ez a szám jelent.
Az 1-es szám az új kezdetek rezgését rejti magában. Bátorságot és cselekvést jelképez a célok elérése érdekében. A mindennapi életben is egy kiindulópontot jelöl, hiszen minden hónap és sok számsor is ezzel a számmal kezdődik.Az 1-es szám a következő témák rezgéseit tartalmazza: karma, stabilitás, erő és akarat, szabadság, végtelen bőség, bölcsesség, szeretet, egyensúly, intuíció és önvizsgálat.
A 111 az 1-es hármas energiája, és minden álmod megnyilvánulásának jele. Ez egyben a spirituális ébredés jele és az Univerzum üzenete, hogy jó úton jársz. Ha gyakran látod a 111-es számot, gondolj arra, hogy az isteni energia a te oldaladon áll, és vezet, irányít, támogat azon az úton, amelyen haladsz. Összhangban vagy a céloddal.

Mit kell tenned január 11-én, hogy kihasználd a 111 varázslatos erejét?Mindannyian tudjuk, hogy a január a merész új kezdetek hónapja. Most képzeld el ennek az amúgy is hihetetlen energiának a kettős kitörését – ez érkezik most el az életedbe, hogy segítsen elérni a céljaidat.

forrás: filantropikum.com/januar-11-en-megnyilik...loban-meggyogyulunk/ - részlet

--
Utolsó szerkesztés: 3 éve 5 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
3 éve 4 hónapja - 3 éve 4 hónapja #7074 Írta: Margit
Az ikerláng kapcsolatok

Bejegyezte: VG február 16, 2023

Az ikerláng szerelem egy olyan spirituális kapcsolat két ember között, akiknek lelke eredetileg egy forrásból származik, ezért rendkívül mély és erős kötelék köti össze őket.
Az ikerlángoknak nagyon hasonló az értékrendjük és az érzelmi igényeik, és ez hozzájárul ahhoz, hogy rendkívül mély kapcsolat alakuljon ki közöttük. Ez a kapcsolódás gyakran nagyon intenzív és valódi kihívást jelent, mert az embereknek át kell menniük egy, a kapcsolatukat meghatározó karmikus érzelmi folyamaton, hogy a lelkeik összeolvadhassanak.
  Ez nem egyszerűen “csak egy romantikus kapcsolat”, hanem inkább egy spirituális, emocionális és szellemi élmény, amely olyan érzéseket kelt az egyénben, amelyeket korábban talán soha nem élt át, és amely a lélek teljes megértésére és önmagunk megismerésére irányul.

Az ikerláng kapcsolatok általában a személyes növekedés és fejlődés forrásává válnak, és segítenek a feleknek, hogy felismerjék és megoldják az életükben előforduló kihívásokat és nehézségeket. Az ikerlángok azt érezhetik, mintha egyetlen lélek élne két testbe zárva. Összetartozásuk érzése nagyon erős, és gyakran már az első találkozáskor is felismerik egymást. 

Az ikerlángok egymás tükörképei, egymás kiegészítői. Ez azt jelenti, hogy segítenek egymásnak fejlődni, és az életükben megoldásra váró problémákra is rámutatnak. Ezekben a kapcsolatokban gyakran előfordulnak nehézségek is. Az intenzív érzelmek miatt szembe kell nézniük azzal, hogy a másik fél gyakran reflektálja az árnyoldalukat, vagyis azokat az érzéseket, tulajdonságokat, amelyekkel nehéz szembenézni.

Az ikerlángoknak ezért nagyon fontos az önismeret, a türelem és a kitartás, hogy áttörjék az önmagukban és a kapcsolatukban fennálló akadályokat.Az ikerlángok egymástól tanulnak, inspirálódnak, és új utakat nyitnak meg a másik előtt. Az ilyen kapcsolatok segítik a spirituális növekedést és fejlődést. Úgy érzik, hogy a kapcsolatuk egy közös, nagyobb küldetéshez kapcsolódik. Mivel egymás tükörképei, így egymásban találják meg azt a hiányzó részt, ami számukra a teljességet jelenti. 

Az ikerlángok kapcsolat egyfajta spirituális útra vezet, amely segít, hogy felfedezzék a saját benső igazságukat, és valódi, mély szinten éljék meg a szeretetet.Összességében az ikerláng kapcsolatok az önismeret, a kitartás és a szeretet útját nyitják meg, és lehetővé teszik számunkra, hogy igazán megtaláljuk önmagunkat és az életünk értelmét.

forrás:  Guzsik-Mohácsi Viktória ( elozoeletek.blogspot.com

--
Utolsó szerkesztés: 3 éve 4 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
3 éve 3 hónapja - 3 éve 3 hónapja #7076 Írta: Margit

Ha nehéz időszakon mész keresztül... 

Mindannyiunk életében vannak fájdalmas és nehéz időszakok, amikor azt érezzük, hogy segítségre van szükségünk, mert maguk alá temetnek a problémák, és képtelenek vagyunk megtalálni azt a belső erőt, amivel átvészeljük a kihívásokat és megleljük újra az örömöt az életben. 
 Fontos tudatosítani magunkban, hogy a változás az életünk állandó része, és bármi is történik, minden élményünkből tanulunk, és lehetőségünk van arra, hogy fejlődjünk, változzunk és növekedjünk.Az életünkben tapasztalt nehézségek lehetőséget adnak arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat és mélyebb kapcsolatba kerüljünk a lelkünkkel.

Amikor nehézségekkel kerülünk szembe, akkor kénytelenek vagyunk átgondolni, mi az igazán fontos számunkra, és mi az, ami boldoggá tesz bennünket. Ezek az időszakok türelemre és elfogadásra tanítanak bennünket.  Amikor nehézségekkel szembesülünk, fontos, hogy ne legyünk magunkkal szemben túl szigorúak és kritikusak. Engedjük el a tökéletesség iránti vágyunkat. Legyünk megértők és empatikusak. Mindannyian hibázunk, és az is teljesen rendben van, ha néha nehéz időszakon megyünk keresztül.

Ne aggódj túl sokat a jövő miatt! Az aggódás és a szorongás csak tovább ronthatják a helyzetet, és akadályozhatnak abban, hogy az életed más területeire is odafigyelj.Az önreflexió és a meditáció segíthet abban, hogy megtaláld a belső békédet és harmóniádat, amelyek segíthetnek átvészelni a nehéz időszakokat. Próbálj meg rendszeresen időt szakítani magadra, és törekedj arra, hogy megtaláld a nyugalmat és a csendet.Az önmagunkkal való törődés és a pozitív gondolkodás nagyon fontosak, ha nehézségekkel szembesülünk.

Próbálj meg építő módon gondolkodni, és ne hagyd, hogy a negatív gondolatok és érzések eluralkodjanak rajtad. Az életben létezik egyfajta egyensúly, és fontos, hogy tudd, hogy a jó dolgok és az öröm ismét visszatérnek hozzád. Higgy abban, hogy a jövődben számos boldog pillanat vár rád. Végül, ne feledd, hogy a nehézségek nem az életed végét jelentik. Az sors sokkal többet tartogat számodra, és a nehézségek felett való átlendülés után újra felfedezheted az élet szépségeit és örömeit.Mindig tartsd szem előtt, hogy az élet nagyszerű ajándék, érdemes élvezni minden pillanatát.

Guzsik-Mohácsi Viktória ( elozoeletek.blogspot.com
Bejegyezte: VG február 16, 2023

--
Utolsó szerkesztés: 3 éve 3 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
3 éve 1 hónapja - 3 éve 1 hónapja #7122 Írta: Margit
Ha boldog akarsz lenni...

1. Ne hasonlítsd életed másokéhoz! Nem tudhatod, miről szól az ő útjuk.
2. Ne legyenek olyan negatív gondolataid vagy dolgaid, miket nem tudsz ellenőrzésed alatt tartani! Fektesd energiádat inkább a pozitív jelen pillanatba!
3. Ne vidd túlzásba! Tartsd be a korlátaidat!
4. Ne vedd magad olyan komolyan! Mások sem teszik.
5. Ne pazarold értékes energiádat pletykálkodásra!
6. Álmodj többet, amikor ébren vagy!
7. Az irigykedés elpazarolt idő. Mindened megvan, amire szükséged van.
8. Felejtsd el, ami megtörtént! Ne emlékeztesd partnered a múltbeli hibáira! Azzal csak a jelen boldogságát teszed tönkre.
9. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mások gyűlöletével töltsük. Ne gyűlölj másokat!
10. Békülj ki a múltaddal, hogy ne mérgezze jelened!
11. Rajtad kívül senki sem felelős boldogságodért.
12. Vedd észre, hogy az élet egy iskola és te azért vagy itt, hogy tanulj! A problémák csupán részei az önéletrajznak, amik felmerülnek és eltűnnek, mint egy algebra óra, de a megtanult leckék egy életre szólnak.
13. Mosolyogj és nevess többször
14. Nem kell minden vitát megnyerned. Egyezz ki azzal, hogy nem egyeztek!
15. Hívd fel gyakran a családod!
16. Minden nap adj valami jót másoknak!
17. Bocsáss meg mindenkinek mindenért!
18. Tölts el időt 70 felettiekkel és 6 év alattiakkal!
19. Próbálj meg minden nap legalább 3 embert megnevettetni!
20. Amit mások rólad gondolnak, az nem tartozik rád.
21. A munkád nem fog rólad gondoskodni, ha beteg vagy. A barátaid igen. Maradj velük kapcsolatban!
22. Tedd a helyes dolgot!
23. Szabadulj meg minden olyantól, ami nem hasznos, nem szép vagy nem örömteli!
24. Bármilyen jó vagy rossz a helyzet, meg fog változni.
25. Bárhogy is érzel, kelj fel, öltözz fel és jelenj meg!
26. A legjobb még hátravan.
27. Legbelső éned mindig boldog. Légy tehát boldog! 

Cikk forrása: inspiralo-uzenet.blogspot.com/2011/12/ti...2-boldog-legyen.html  

--
Utolsó szerkesztés: 3 éve 1 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.482 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218