header ok

Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.

Tudatosság

Több
5 éve 10 hónapja - 5 éve 10 hónapja #6251 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Tudatosság
.
KÉP-es vagy KÉP-telen?

Elgondolkodtál valaha azon, miért vagy képtelen bizonyos dolgokra? Talán évek óta halogatsz, és egyszerűen nem bírsz tovább lépni. Nem tudod megteremteni, amire oly régóta vágysz. Tegnap megértettem egy rendkívül fontos dolgot a teremtéssel kapcsolatban. Ha valamire azt mondod, hogy KÉP-telen vagyok rá, az annyit tesz, hogy nincs képed róla... azaz nem tudod elképzelni.

Évekig használtam megerősítéseket, amiket felmondtam magamnak, és hallgattam őket minden nap. Rengeteg változást hozott az életembe, de volt néhány dolog, amivel nem boldogultam, míg nem kezdtem el vizualizálni. Rájöttem, hogy amíg tele vagyok blokkokkal az adott területen, a megerősítés nem fog áttörést hozni. Amíg gondolatban sem jutok el oda, hogy birtokoljam vágyam tárgyát, esélytelen a beteljesedés. Ha hordozok egy nagy adag szegénység tudatot a családból, mert állandóan azt hallgattam a gyerekkoromban a szüleimtől, hogy "mi azt nem tehetjük meg", "arra nincs pénzünk", "a pénz nem a fán terem", addig elKÉPzelni sem tudom, hogy valaha bőségben élhetek. Lehet, hogy az eszem már tudja, hogy jár nekem, de az érzéseim bizony nem ezt mondják. Próbáld csak elképzelni, hogy álmaid házában élsz, milliók vannak a bankszámládon, és nem szenvedsz hiányt semmiből. Ha túl erős a szegénységtudatod, KÉP-telen leszel rá. És amíg KÉP-telen vagy, addig nem tudsz vonzani. Így azt gondolom, elsődleges feladat, hogy KÉP-es légy, vagyis tudd elképzelni, amire vágysz!

Nekem sokszor hetek, hónapok kellettek, mire el tudtam képzelni magam abban a helyzetben, amiben vágytam lenni, de még akkor is KÉP-telen voltam sokáig fenntartani magamban az alkotott képet. Ehhez gyakorlás kell. Viszont ha ráérzel, és naponta fél órát KÉP-es vagy ezt vizualizálni, nagyon-nagyon rövid időn belül birtokolni fogod, amire vágysz! Legyen az a bőség, egy Számodra megfelelő párkapcsolat, az egészség, vagy bármi más.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy fizikai szinten ne kellene csinálni semmit, de nem fogod hiábavalónak érezni a munkát.

Ilyenkor sokszor felmerül kérdésként, hogy mi van akkor, ha az ember valami olyat akar teremteni, ami nincs a karmájában, hozott sorsfeladatában. Én őszintén hiszek abban, hogy az ember arra vágyik, amit magával hozott. Sosem akartam motorversenyző lenni, nem is értem, akit vonz ez a sport . De nyilván neki ott van dolga.
Azt is tudom, hogy az új energiában, amibe egyre jobban beleengedjük magunkat, minden felülírható. Ha KÉP-es vagy megtanulni a leckét, amit a szegénységtudat rejtegetett Számodra, akkor KÉP-es leszel megteremteni, amire vágysz! És észrevettem, hogy ez visszafelé is működik ám! Ha vizualizálsz és elhiszed, hogy ez jár Neked, akkor elkezd gyógyulni Benned a sok blokk! Szerintem ez zseniális!

Úgyhogy teremtésre fel!

Guzsik-Mohácsi Viktória ( elozoeletek.blogspot.hu )

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 5 éve 10 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #6266 Írta: Margit
,
Lélek-kapcsolatok

Minden találkozás, mely lélekben megérint (legyen akár szerelem vagy gyűlölet első látásra), mindig elmúlt életeink folytatása. Ha valaki azonnali érzéseket vált ki belőlünk, biztosak lehetünk benne, hogy valahol, valamikor már találkoztunk, s most folytatódik történetünk.

Ebből tudhatjuk, hogy kettőnk meséje még nem ért véget. Most lehetőséget kaptunk a megélésre, vagy a gyógyulásra. A karma a kiegyenlítődésre törekszik. Mindaddig fogunk életről-életre találkozni, míg a tiszta, feltétel nélküli szeretetet nem tudjuk érezni egymás iránt. Míg fel nem oldottuk, meg nem gyógyítottuk az egymásnak okozott sérüléseinket.
Minden lélek-találkozás egy ajándék, hiszen magában hordozza a fejlődés lehetőségét egymás lénye által.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 5 éve 9 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
5 éve 9 hónapja #6279 Írta: Margit
Halld meg lelked szavát!

Vannak a körülötted lévő világnak olyan részei, amiket csak akkor látsz, ha lelassítasz… Ha lecsendesíted az elméd, és a szíveddel figyelsz.

Amikor kétségek gyötörnek, félsz vagy fáj a lét, akkor figyelj egy kicsit befelé. A lelkedben minden kérdésre megvan a válasz. Ott van Benned több ezer év bölcsessége, és ha megengeded, hogy meghalld lelked szavát, újra tudássá válik majd.

Ha lelassítasz, képes leszel megérezni a dolgok lényegét… A másik szeretetét… A természet bölcsességét… Képes leszel hallani lelked hangját.

Ha megérzed az igazságot, nem tud elbizonytalanítani a külvilág, nem tud letörni mások szava. Tudni fogod, hogy minden okkal történik, Önmagad hozzájárulásával. Elmúlik a mindennapos feszültség, tudatos teremtővé válsz!

--
Téma zárolva.
Több
5 éve 8 hónapja #6315 Írta: Margit
.
5 mindennapi gondolat, ami tönkreteheti az életed

Azt mondják, minden fejben dől el, a gondolatnak ugyanis teremtő ereje van. Ezért aztán mindennél fontosabb a megfelelő hozzáállás.

Sokszor nem is vagyunk tudatában, mennyire a rabjai vagyunk negatív mentális szokásainknak, pedig ezek hatással vannak a viselkedésünkre, a kapcsolatainkra és az életünk eseményeire is. A gondolatok valahogy úgy működnek, mint a mitológia híres önbeteljesítő jóslatai, ezért a siker és a boldogság kulcsa a pozitív gondolkodásban rejlik.

Ne hagyd, hogy ezek a gondolatok tönkretegyék a napodat:

1. Azt kívánod, bárcsak valahol máshol lehetnél.

2. Összehasonlítod az életedet másokéval.

3. Folyton azon rágódsz, mi alakult rosszul az életedben.

4. Panaszkodsz és másokat hibáztatsz.

5. Azok miatt a dolgok miatt szomorkodsz, amiket nem kapsz meg.

Hogy változtathatsz ezeken a gondolatokon:

1. Emlékeztesd magadat, hogy okkal nem vagy most azon a bizonyos helyen, ahová kívánkozol, és hogy pontosan ott kell lenned, ahol most vagy.

2. Ne feledd, hogy mindenkinek megvan a maga útja az életben, légy hálás azért, aki vagy, és azért, ahol vagy, és hidd el, hogy lesznek különleges pillanatok az életedben.

3. Gondolj mindazokra a dolgokra, amik jól sikerültek.

4. Ahelyett, hogy másokat hibáztatnál, vállald a felelősséget, és tudd, hogy hatalmadban áll változtatni a helyzeten.

5. Légy hálás mindazért, amid van, és azokért az emberekért, akik körülvesznek, és tudd, hogy sok jó dolog vár még rád.

„Amikor engeded, hogy az életed pontosan olyan legyen, amilyen, és megelégszel ezzel, csodák történnek. Amikor azonban arra összpontosítasz, mi az, ami hiányzik, a csodák nem tudnak megtörténni.” –
( Wendy Broune.)

filantropikum.com/5-mindennapi-gondolat-...kreteheti-az-eleted/

--
Téma zárolva.
Több
5 éve 7 hónapja #6347 Írta: Margit
.
Bízz magadban!

Biztosan sokszor vagy tanácstalan, ha saját életedről van szó. Nem akarsz hibázni, ezért mindent számításba veszel. Van úgy, hogy jobban bízol más emberek tapasztalataiban és tanácsaiban, mint saját bölcsességedben. De egyet ne felejts el! Mindenki csupán a saját megéléseiből vonja le a következtetéseket. Azért tudja, hogyan kell jól csinálni, mert már csinálta rosszul is. Vagyis tapasztalatokat szerzett.

Fejlődésed megköveteli, hogy hibákat kövess el, mert anélkül nem tudnád, hogyan helyes cselekedni. A probléma ott kezdődik, ha sokszor elköveted ugyanazt. Ez már a Te döntésed.
SENKI nem tudhatja, hogyan helyes döntened. Senki nem tudja, mit kell mondanod, tenned. Ismerhetik az életed, de a leglényegesebbet nem tudják, hogy mi van a lelkedben. Nem tudja senki, milyen utat választottál magadnak, miből kell tanulnod, fejlődnöd.
Egyedül a lelked ismeri az utad. Ő tudja, merre kell menned, elvezet azokhoz az emberekhez, akikkel feladatod van. A diszkomfort érzésed és szenvedéseid is azért vannak, mert nem hallgatsz a belső hangodra. Sőt, testi tüneteid is azt jelzik, hogy kerülőutakra tévedtél.
Ha kellemetlenül érzed magad, semmi más dolgod nincs, mint figyelni lelked hangjára. Tanácsot kérhetsz, de a döntéseket érzéseid alapján hozd meg. Nem baj, ha úgy érzed, hibázol. Bocsáss meg magadnak, tanulj belőle és menj tovább. Így találod meg önazonosságodat.

Ma bízom magamban és felelősséget vállalok az életemért. Tudom, hogy csak én tudhatom, mire van szükségem. Szeretem magam.

--
Téma zárolva.
Több
5 éve 7 hónapja #6362 Írta: Margit
.

11:11 ébredés kódja, 2020 – Az elmúlt 101 év legerősebb eseménykapuja november 11-én nyílik meg!

Lassan közeledünk a 2020. november 11-i (11:11) naphoz, amely a numerológia szerint az évszázad egyik legerősebb energiákkal rendelkező napja lesz.

A numerológiában a 11-es egy különleges és rendkívül erős szám, a Mesterszámok közé tartozik. Magába hordozza az 1-es és a 2-es szám misztériumát is. Az 1-es az egyéniségről, a szellem ragyogásáról szól, a 2-es a partnerség, az együttműködés, az egyensúly szimbolikája.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy teljesen különálló egyének vagyunk, valójában mindannyian összekapcsolódunk, az univerzális egész részei vagyunk. Önálló egyének vagyunk, de mégis EGYEK vagyunk. Egyéni utakon járunk a Föld bolygón, mindannyian ugyanarra az életútra indulunk. Az egyediség és az egyéniség meghatározó része az emberiségnek, de az ember valóban csak közösségben tud fejlődni.

2020.11.11 – az évszázad talán legerősebb és legkülönlegesebb napja lesz. Minden évben van november 11., de ez most egy teljesen más energiákkal telített november 11 lesz, olyan, ami az elmúlt 101 évben csak egyszer volt. A 11: 11 egy olyan ismétlődő, vagy “megduplázódott” évben lesz most, mint a 2020-as, így a 2-es, a kettősség hatalmát is jócskán érezni fogjuk.

11:11 – Az ébredés kódja!

Arra vagyunk hivatva, hogy legmélyebb álmainkat és vágyainkat kinyilvánítsuk. A numerológiában a 11:11 egy angyali numerikus szekvencia is, ami azt jelenti, hogy a szellemek és az angyalok, valamint a magasabb rendű síkban lévő fénylények védelméből is profitálunk. Így a 11:11 energiája arra is irányít minket, hogy megtaláljuk az egyensúlyt elménk, testünk és lelkünk között. Álmodozzunk nyugodtan, imádkozzunk, meditáljunk, alkossunk, engedjük szabadon a kreatív fantáziánkat ezen a napon, de közben ne felejtsünk el cselekedni, nyissa meg szívünket a szeretet és a megértés rezgése előtt. Az is nagyon fontos, hogy tanúsítsunk megbocsátást és együttérzést önmagunkkal és másokkal szemben.

A csillagok segítségünkre lesznek, hogy fel tudjunk készülni a változásra és az átalakulásra, ha eddig még nem tettük meg, engedjük el a szorongásainkat, aggodalmainkat, készítsünk új terveket, szabaduljunk meg minden olyan negatív érzéstől vagy viselkedési és érzelmi mintától, amely elzárkózáshoz vezetett. Engedjünk teret a megújulásnak, az újjászületésnek, az átalakulásnak.

Eddig soha nem látott bőség áramlik most az életünkbe, végre szabadon meg tudunk nyilvánulni, és ez a lépés a legfontosabb a személyes fejlődésünkhöz. Engedjük át az irányítást most a szívnek, hagyjuk, hogy győzedelmeskedjen az elme öncélú akarata felett. Ezen a napon bármi megtörténhet, teremtsük meg a saját valóságunkat!

filantropikum.com/1111-ebredes-kodja-202...er-11-en-nyilik-meg/

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.485 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218