header ok

Idézet

Több
5 éve 9 hónapja #6268 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Idézet
.

"Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."

(Niccolo Machiavelli)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
5 éve 9 hónapja #6295 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
5 éve 8 hónapja #6325 Írta: Margit
.
" A szeretet és az igazság olyan szoros egységet alkot, hogy gyakorlatilag nem is lehet őket szétválasztani. Olyanok, mint ugyanannak az éremnek két oldala."

(Mahatma Gandhi)

--
Téma zárolva.
Több
5 éve 7 hónapja #6356 Írta: Margit
.

"Gyakran előfordul, hogy megállsz, mondván: belefáradtam már a hegymászásba, és soha nem érem el azt a csúcsot. Pedig már csak két lépésre vagy a céltól."
(Morgan Freeman )

--
Téma zárolva.
Több
5 éve 7 hónapja #6384 Írta: Margit
.
"A legtöbb ember legnagyobb gyöngesége, hogy vonakodik elmondani másoknak, mennyire szereti őket, amíg azok élnek."

(Jane Green)

--
Téma zárolva.
Több
5 éve 6 hónapja #6391 Írta: Margit
.

"Semmi sem lehetetlen, ha a szándék mellett időt és energiát is áldoznak rá."

(John Scalzi)

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.560 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218