header ok

Idézet

Több
6 éve 5 hónapja - 6 éve 5 hónapja #5946 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Idézet
.

"Õrizd meg az álmaidat. Soha nem tudhatod, mikor lesz szükséged rájuk."

(Carlos Ruiz Zafón)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 6 éve 5 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 4 hónapja #5981 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #5986 Írta: Margit
.

"A legszebb díszdoboz a szíved, benne az ajándék a szeretet, amit az éjszaka csendjében szépen leteszel a küszöbre. Annak a küszöbére, akinek szánod. És vársz. És reménykedsz. Reménykedsz, hogy kinyílik az ajtó, egy gyengéd kéz felemeli, kibontja, és magához öleli. Mert titokban erre vágyott.
Mert megkapta a legszebb ajándékot, amirõl valaha álmodott. A te szívedet, benne a te szeretetedet. És ha ez megtörténik, mindketten ajándékot kaptok. Egymást."

(Csitáry-Hock Tamás)

--
Utolsó szerkesztés: 6 éve 4 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 3 hónapja #6011 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Több
6 éve 2 hónapja #6062 Írta: Margit
.

"Fönt a hegyekben, ahol éltünk, mókust fogott egyszer egy szénégetõ. Ketrecet is csinált hozzá, faketrecet. Úgy hozta el nekem. Kicsi voltam még akkor, nem tudtam, mit jelent a ketrec. Nagyapám mondotta meg, aki juhász volt a legelõkön. A ketrec, mondotta, elzárja a teremtényt az Istentõl. Elzárja tõle az életet. A napot, a szelet, a fákat, az egész világot.

Aki ketrecben él, az olyan, mintha nem is élne. Vagy még rosszabb annál. A ketrec az ördög találmánya, mondotta nagyapám. És én kiengedtem a mókust még azon a napon, amelyen a szénégetõ hozta."

(Wass Albert)

--
Téma zárolva.
Több
6 éve 3 hete - 6 éve 3 hete #6106 Írta: Margit
.

Az idõ..

"Ha engedjük "elmúlni az idõt", elveszítjük a lehetõségeket.
Az idõt figyelembe véve a dolgok más-más értékkel bírhatnak. Ami ma jó, holnap már káros lehet. Az egyszerû és mély népi bölcsesség azt mondja: "amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra".
Mert a lehetõség ma van, holnap talán már nem is lesz."

(Delia Steinberg Guzmán)

--
Utolsó szerkesztés: 6 éve 3 hete Margit által.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.435 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218