header ok

A fórumra látogatóknak

Több
4 éve 11 hónapja #6702 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: A fórumra látogatóknak
.
Bölcs gondolatok

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
4 éve 10 hónapja #6734 Írta: Margit
.

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Több
4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja #6738 Írta: Margit
.

.
Menekülés az érzelmek elől

Vannak emberek, akik kitartóan kutatnak valami után, legyen az egy érzés vagy egy személy, majd mikor meglelik, elmenekülnek előle. Úgy érzi, most már nem vágyakozik, hanem fél. Teret enged a rettegésnek, így az egyik érzés kiszorítja a másikat. Egyetlen ösztöne a menekülés. Maga sem érti, mi elől menekül, de hatalmas falakkal zárja be magát.

Bizony, a szeretet magunkba engedéséhez bátorságra van szükség. Ahhoz is, hogy valakit merjünk szeretni. Ehelyett a világból is elmenekülne, nehogy megsebezzék. De így van ez: míg a magunkba- és az életbe vetett bizalom nem jön létre, mindig kételkedni fogunk a másik emberben. Ha megtanuljuk szeretni magunkat, mi is szerethetővé válunk.

Aki igazán szeret, az nem fél a sebektől. Tudja, mivel boldogsága nem függ a másiktól, nincs mivel megsebezzék. A szeretet leckéjét megtanulta...

Guzsik-Mohácsi Viktória ( elozoeletek.blogspot.hu )

--
Utolsó szerkesztés: 4 éve 10 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
4 éve 9 hónapja #6752 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Több
4 éve 9 hónapja #6769 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Több
4 éve 8 hónapja #6806 Írta: Margit
.

A boldogulás titkai. - Aranyosi Ervin

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.656 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218