header ok

Ebben a témakörben a dimenzióváltásról és az azzal kapcsolatos tanításokról lehet olvasni.
Nostredamus, Kryon, Kirael, Pió Atya, Nyirkai jóslat, 2012,Plejádok üzenete, próféciák stb.

Kirael tanítása

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #3012 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Kirael tanítása
Önprogramozás
a Negyedik Dimenziós életért
2011. január 6.

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével

2010 decemberi közvetítés
Self Programming for Life in the Fourth Dimension
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2011 - Fred Sterling
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
A magyar fordítás forrása: univerzumitudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Amikor elérkeztek a negyedik dimenzióba, a színek vibrálóbbak, a hangok szebbek lesznek, mint amit elképzelhettek. Meg fogtok döbbenni, azonban így fogjátok tudni kétséget kizáróan, hogy a negyedik dimenzióban vagytok. Ha láttok egy szörnyet, vagy valami ilyesmit, akkor kétségtelenül nem a negyedik dimenzióban vagytok, mert a negyedik fénynek még a legalacsonyabb szintjein sem léteznek szörnyek, mert nem létezik félelem.

Mielõtt elmehetnétek a negyedik dimenzióba fizikailag, be kell fejeznetek utatokat a harmadik dimenzióban. Felgyorsíthatjátok harmadik dimenziós utazásotok beteljesítését azáltal, hogy elutaztok a negyedik dimenzióba alvás-állapototok során, melyet közületek sokan tesznek meg. Sokan tértek vissza errõl az útról bármilyen emlék nélkül. Láttalak titeket a negyedik fényben alvás-állapototok alatt, és ugyanazt teszitek, mint amit a közvetítõ tett, amikor odaért. Egy színnél kezditek, vagy csupán a feketeséggel, és nem mozdultok. Lépjetek vissza. A negyedik dimenzióban minden olyan hatalmas, hogy hátra kell lépnetek, hogy meglássátok, mit szemléltek.

Alvás-állapototok során programozzátok magatokat a harmadik dimenzióból, azonban ma, többek közt, el fogom mondani nektek, hogyan programozzátok magatokat a negyedik dimenzióból vissza a harmadik dimenziós testetekbe. Trükkös, mert félremagyarázhattok néhány dolgot a harmadik dimenzióban, amikor a negyedik dimenzióból dolgoztok, mert itt, minden egy káprázat. Ezen összejövetelt követõen, amikor elutaztok a negyedik dimenzióba alvás-állapototok alatt, utazásotok az lesz, hogy az általatok elért némi tudással épen jussatok vissza a harmadik dimenzióba. Lássunk neki!

KÉRDÉS: Az Alvás-állapot Programozás miben különbözik a lélek önvalónk programozásától?

KIRAEL: Amikor programozod alvás-állapotod, akkor ezt a harmadik dimenzióból teszed. Mielõtt elmész aludni, megkéred lélek önvalód, avagy felsõbb éned, hogy menjen el a lélek világába, és beszéljen a felsõbb énjével valakinek, akitõl akarsz valamit. A cél egy párbeszéd megnyitása felsõbb éned és ennek a személynek a felsõbb énje között abbéli reményben, hogy valamit elértek éber állapotban, észben tartva, hogy a tisztaságban kell maradnod, és tilos eltaposnod bármiknek a szabad akaratát. A negyedik dimenzióban nem alszol, amikor visszaprogramozod magad a harmadik dimenziós útra. A negyedik dimenzióban te egy lélek vagy, és éber, azonban a harmadik dimenziós tested alszik.

Ez egy kicsit sok számodra, hogy tíz százalék agyaddal körülfogd, azonban megpróbálom elmagyarázni a folyamatot olyan jól, ahogyan tudom. Önmagadnak a negyedik dimenzióból történõ programozása érdekében fényed világát, lelked programozod, hogy fényesebbé válj. Majd kilököd gondolataidat magad elé, és visszahelyezed õket a harmadik dimenzióba magaddal. Valójában az éber állapotod programozod a harmadik dimenzióban, hogy érezd, mi az, amit tenni akarsz. Kijöttél a negyedik dimenzióból a harmadikba, és a gondolat, melyet magaddal akarsz hozni épp elõtted van. Ezt szétteríted, azért, hogy átérezd mind a négy testben. Ez olyan, mint a negyedik dimenziót a harmadik dimenziós élménybe elhozni. Egyelõre ez a legjobb, ahogyan el tudom magyarázni, hogyan programozd harmadik dimenziós utad a negyedik fénybõl.

KÉRDÉS: Hogyan utazunk lélek testünkben, és hogyan találjuk meg visszautunkat a fizikai testhez anélkül, hogy elvesznénk?

KIRAEL: Gondoltál-e valaha arra, hogyan dobog továbbra is szíved, amikor elhagyod tested éjszaka, hogy utazz? Össze vagy kapcsolva életvonaladhoz, egy fonalhoz, mely a meridiánjaidból fut ki, és szívedhez kapcsolódik. Ha valaha el akartad hagyni ezt a dimenziót véglegesen, csupán szétbontottad ezt a fonalat. Amikor eljutsz a negyedik fénybe, és a testbe, melyet felépítettél, be fogod helyezni életvonal fonalad a szívedbe, mely fénybe borul, és negyedik dimenziós tested felkel, és rálép az útra. Ez az életvonal az, mely egy fonal, ahogyan megtalálod utad vissza testedhez éjszakai utazásaid során lélek fényedben.

Ha egy percet eltöltesz a negyedik dimenzióban, nem fogod tudni, mit tesz fizikai tested a harmadik dimenzióban, így, tartsd meg ezt a fényszálat a testi folyamathoz összekapcsolva. Bárhová elmehetsz, ahová akarsz, és sosem fogod elszakítani ezt a szálat. Követheted ezt a szálat, hogy a harmadik dimenzióba vezetõ kapuhoz visszatérj, majd áthaladj rajta, vissza testedhez. Ezt teszed, amikor a tested nélkül utazol, akár alvás-állapotodban, akár meditációd során, mert nem hagyhatod tested õrizetlenül. Tudatában kell lenned ennek. Ha valaki megérint, mialatt odakinn vagy, ez a szál fog visszahozni épp a harmadik dimenzióba. Ez a szál mindig összekapcsolt testi folyamataiddal, azért, hogy mérföldeket utazhass a világegyetemben. Szabadon elmetsz bárhová, ahová akarsz, és amikor visszatérsz, ezt ezen a szálon teszed meg.

Ha a negyedik dimenzióban élsz, és el akarsz jönni a harmadikba, nem lesz érintett szál, mert a szál képviseli félelmed, és félelem nem létezik a negyedik fényben. Így, a szál csupán akkor áll rendelkezésedre, amikor a harmadik dimenzióból utazol a negyedikbe, és vissza, és nem a negyedikbõl a harmadikba, és vissza. Töprengj el ezen egy ideig!

KÉRDÉS: Hogyan keresztezzük a dimenziókat?

KIRAEL: Alkalmaznod kell egy portál cikkelyt [szegmenst] a harmadik és negyedik dimenzió között. Amikor megpillantasz egy kaput, meg fogod ismerni, és áthaladsz rajta. Teljesen el kell engedned a félelemmel telt gondolatokat, hogy bejuss a kapun a negyedik dimenzióba. Bármikor távozol, vagy térsz vissza a harmadik dimenzióba, fénylabdaként fogsz utazni, ami a természetes állapotod, mialatt tested a harmadik dimenzióban marad. Negyedik dimenziós távlatokból a másodperc hattizedébe telik átjutni a portálon bármely irányban, míg ellenben egy harmadik dimenziós nézõpontból két-három percbe telik.

A portál cikkelynek nem kell nagy energia gömbnek lennie. A kapu egy vékony vonalnak látszik, melyen át tudod rakni kezed. Ha képesek lennétek átrakni kezeteket a portálon, visszahúznátok, mert túl sok lenne számotokra, amiért nem tudtok átmenni a kapun testi folyamatotokkal. Használnotok kell lélek folyamatotokat, ami azt jelenti, hogy testeteknek meditatív állapotban kell lennie a harmadik dimenzióban.

KÉRDÉS: Mi a legkönnyebb módja az egyik dimenzióból a másikba történõ utazásnak, és hogyan hozom vissza a megszerzett ismeretet a negyedik dimenzióból?

KIRAEL: Milyen gyakran meditálsz?

KÉRDEZÕ: Reggel egy fél órát, és ugyanennyit este.

KIRAEL: Rendben, ez jó. Ha az igazat mondod nekem, akkor dimenziókba utazhatsz, mert egyik dimenzióból a másikba történõ utazás azzal jár együtt, hogy meditatív állapotban vagy. Ebben az állapotban átmehetsz a kapun a következõ dimenzióba. Meg kell bizonyosodnod arról, hogy nem térsz le egy másik útra. Amikor a meditációba eljutsz, egyensúlyoznod kell azáltal, hogy az energiát a szívedbe viszed. Képes leszel elmenni a harmadikból a negyedik dimenzióba anélkül, hogy tudnád. Ha prána lélegzetet veszel, és rákapcsolódsz, a te esetedben egy kék szálra, és elmész, a negyedik dimenzióban fogod találni magad.

Ha vissza akarod hozni azt az ismeretanyagot, melyre szert teszel, mialatt a negyedik dimenzióban vagy, programozd a harmadik dimenzióból a negyedikbe, és a negyedikbõl vissza a harmadikba. Csupán öt perced van, hogy odaát légy a negyedik dimenzióban. Meditálj, és programozd be magad, ahogy lélegzel, majd menj el a kék száladon a kapuhoz, és haladj át rajta. Legyen meg az élményed, majd programozd vissza magad a harmadik dimenzióba, azáltal, hogy elmondod magadnak, hogy emlékezz élményed azon részeire, melyre szükséged van a növekedésed érdekében, és emlékezz szétteríteni gondolataidat, azért, hogy átérzed õket mind a négy testedben. Nem azt mondtam, hogy mindenre emlékezz, mert ez túl sok információ lenne számodra. Öt percnyi negyedik dimenziós energia másfél órás utazás harmadik dimenziós idõben. Tehát, csupán programozd be magad, hogy emlékezz arra, amire szükséged van ehhez az úthoz. A legtöbbje annak, amit a negyedik dimenzióban tanulsz, nem tehetõ egyenlõvé semmivel a harmadik dimenzióban. Minden alkalommal, amikor elmész a negyedik dimenzióba, mindenféle újdonságot tanulsz. Például, ha egy kutyát látsz, nem úgy fog festeni, mint egy kutya a harmadik dimenzióban. Hosszabb, karcsúbb lesz, szõr nélkül, és képes lesz hozzád beszélni. Tehát, láthatod, hogy az ismeretek vissza hozatala trükkös lesz. Rendben kell lenned azzal, amit tanulsz a negyedik fényben. Semmilyen értesülést nem fogsz elveszíteni, azonban csupán arra fogsz emlékezni, amire szükséged van. Felsõbb éned be fogja programozni gondolati testedbe, amire szüksége van tudni.

Elméletileg, mindent alkalmazhatsz a harmadik dimenzióban, amit a negyedik dimenzióban tanulsz, azonban a trükk az, hogy megtartsd a megértést arról, amit tanultál a negyedik dimenzióban, mialatt a harmadikban vagy. Nem leszel képes erre, és ezért mondom, hogy azt fogod visszahozni, amire szükséged van. Ha az alvás állapot során megszerzett egyetlen morzsányi tudással térnél vissza, békésebb, és jobban hatalommal telt életet élnél a harmadik dimenzióban.

Amikor visszatérsz a harmadik dimenzióba, érezni fogod, hogy csupán két, vagy három percet voltál távol, és azt fogod hinni, semmit sem hoztál vissza. Át kell adnod az információt visszatérésedkor a négy testes szervezeteden keresztül. Majd képesnek kell lenned meghallani, mit mondanak testeid, és csupán akkor tudod meghallani õket, ha a középvonalból mûködsz. Ez azt jelenti, hogy ki kell egyensúlyoznod az információt, és be kell vinned magadba. Az ismeret be fog jutni, apró darabokban, és ki kell egyensúlyoznod minden egyes darabot, ahogy bejön, betéve az ismeretanyagot a négy testes szervezetbe, meghallgatva a felsõbb éneden keresztül.

Érthetetlen beszédként hangozhat, azonban nem az. Próbáld ki, és meg fogsz lepõdni, amikor átjutsz ezen az úton.

KÉRDÉS: Milyen nyelven fogunk beszélni a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Amikor a harmadik dimenzióban beszélsz, egy nyelven szólsz, úgymint a japán, olasz, angol, spanyol, francia, stb. Minden nyelv rendelkezik egy rezgéssel. Hangod használatán keresztül megtanulod rezegtetni ennek a nyelvnek a tónusát darabokban, mely megalkot egy mondatot, vagy egyedi szavakat, amely mondatot alkotnak, melyet a többi ember megért. Azonban nem számít, milyen jól ismered a nyelvet, ha japánul beszélsz valakihez, aki nem tud japánul, akkor nem fognak megérteni.

A kezdetekben a negyedik dimenzióban a hangotokat fogjátok használni. Nyelvetek olyan lesz, mint azok a dalok, melyeket lágyan énekeltek. Minden beszédetek a középvonalból való lesz " nyugalom " és mondataitok lényegre törõen rövidek lesznek. Végül a fény nyelvén fogtok szólni, mely a gondolat rezgése. Amikor valakivel párbeszédet folytattok, ajkatok nem fog mozogni, mégis hallani és érteni fogjátok egymást. Ha a szoba más emberekkel telezsúfolt, képesek lesztek összpontosítani, és beszélni egy másik személlyel, úgy, mintha csupán ketten lennétek a szobában. Csupán egy kis rezgési változást kell megtenned a gondolataidban, és a szobában egyszerre minden emberhez tudsz szólni, és mindenki megállna, hogy figyeljen, és mindenki megértene. Ilyen lesz végül kommunikációtok a negyedik fényben.

KÉRDÉS: Amikor a negyedik dimenzióba utazunk alvás-állapotunk során, mennyi idõbe telik számunkra megtanulni egy másik nyelvet, hogy visszahozzuk azt a harmadik dimenzióba?

KIRAEL: Ami évekbe telik megtanulni a harmadik dimenzióban, egy óra alatt megtanulható a negyedikben, azonban egy kis idõt igényel számodra, hogy tökéletesítsd a tudásnak a harmadik dimenzióba történõ vissza hozatalának képességét az alvás-állapot utazásod követõen. Gyakorold harmadik dimenziós folyamatod programozását a negyedik dimenzióból.

KÉRDÉS: A harmadik dimenzió "ÉN VAGYOK" jelenléte különbözik a negyedik dimenzió "ÉN VAGYOK" jelenlététõl?

KIRAEL: A harmadik dimenzió "ÉN VAGYOK" jelenléte testednek csupán tíz százalékát veszi birtokba. Amikor elmész a negyedik dimenzióba, ez nyolcvan-kilencven százalékot foglal le. A negyedik dimenzió "ÉN VAGYOK" jelenléte az igazság, és ez az, ahol mindent kiegyensúlyozol. Amikor kiegyensúlyozott vagy " jelentve azt, hogy mind a négy test a szív csakrából mûködik " az "ÉN VAGYOK" beszél a Teremtõ Erõvel.

A Teremtõ Erõnek nincs olyan hangja, mint nektek. A negyedik dimenzióban nem fogjátok alkalmazni az "ÉN VAGYOK" jelenlétet a hangos beszéd révén. Ez a gondolataitokban lesz benne. Egy bizonyos mód lesztek. A Tisztaságban fogtok élni, és utazásotok saját fényetekre oly hathatósan összpontosított lesz, hogy ti az "ÉN VAGYOK" jelenlétben lesztek, és a Teremtõ Erejével fogtok kommunikálni. A fény formájában bármilyen energiával beszélhettek, amikor az "ÉN VAGYOK"jelenlétben vagytok. A Teremtõ Ereje lehetek én, lehet Jézus mester, Kryon mester, vagy a fejlõdõ társadalmak oltalmazói közül bárki. Ha közülünk bárkivel akarsz beszélni, mi ott leszünk.

Amikor elérsz egy pontot, ahol te vagy az "ÉN VAGYOK" te leszel minden igazság igazsága, minden gondolat tisztasága, melyet valaha bírtál, és bírni fogsz. A negyedik dimenziós utazásban az Alapelvek mindegyike a kisujjadban lesz a Tisztasággal, Kommunikációval és Beteljesítéssel, az összes Alapelv alapjaként. Amikor az igazat akarod szólni, vagy bármelyik Alapelvet akarod gyakorolni az "ÉN VAGYOK" jelenlétbõl, ezt mind a négy szinten fogod tenni. Más szavakkal, nem kell tanítani az Alapelveket. Tudni fogod õket. Az Alapelvek egyensúlyban a részedet fogják képezni.

A harmadik dimenzióban az Igazság, Bizalom és Szenvedély az alapjai a többi Alapelvnek, és meg kell tanítani nektek az igazságot mind a négy szinten "fizikai, érzelmi, gondolati és lelki szinten. Az érzelmi igazság a szeretet, egyensúly rész. A gondolati igazság egyéniesített és csoportokba osztott. Oda-vissza kell zsonglõrködnöd egy kicsit. A lelki igazság kinyúl más világokba.

KÉRDÉS: Miért kell egy új testet felépítenünk a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Egy nagyobb testet kell létrehoznotok a negyedik dimenzióban, mert nem vihetitek az összes részecskéteket be a harmadik dimenziós testetekbe. Nem illeszkednének. Kirobbannátok a nemlétezésbe. A negyedik dimenzióban, ahol fizikai jelenlétetek mértékét megduplázzátok, az összes részecskéteket beilleszthetitek az utazásba. Ilyen nagy fényetek "ÉN VAGYOK" jelenléte.

KÉRDÉS: Mennyi idõbe telik lélek önvalónk számára, mely egy fénylabda, eljönni a fizikai formába a negyedik fényben, és olyan lesz a tobozmirigyünk, mint itt?

KIRAEL: Idõkeret nem létezik. Közvetítõm alvás-állapot utazásai során létrehozta negyedik dimenziós testét, azonban még nem használja. Pár alkalommal volt benne, azonban számára túl nagy, túl esetlen. Elcsúszik, elesik és puhatolózik. A közvetítõm az általa létrehozott testnek nem sok hasznát veszi, amíg az Elmozdulás a negyedik dimenzióba meg nem történik. Jelenleg azt részesíti elõnyben, hogy egy fénylabda legyen, mialatt a negyedik dimenziót látogatja meg az alvás-állapotban.

A negyedik dimenziós testnek lesz tobozmirigye. Mindennel bírni fog, amivel itt, és még többel, valamint kiegyensúlyozott lesz. Sosem gurultok méregbe a negyedik fényben, mert testetek túlságosan fénnyel telített lesz.

Végül be kell lépnetek negyedik dimenziós testetekbe, azonban évek állnak rendelkezésetekre ennek megtételére. Fény lélek testetek az általatok bírt leghathatósabb test, és az lesz mindig. Elvihetitek a negyedik, ötödik dimenzióba, és azon túl.

KÉRDÉS: Miért van szükségünk fizikai jelenlétre a negyedik fényben?

KIRAEL: Annak érdekében, hogy ott érezzétek a számotokra rendelkezésre álló szerelem energiát, szükségetek van fizikai jelenlétre, csakúgy, ahogy szükségetek van a harmadik dimenzióban, hogy megtapasztaljátok a félelmet és a szeretetet. A harmadik dimenzióban van fizikai testetek, mely növekszik. A negyedik dimenzióban teljesen felnõve érkeztek meg. Más szavakkal, ebben a Változásban anélkül léptek be a negyedik dimenzióba, hogy ott meg kéne születnetek.

Amikor a negyedik dimenzióba utaztok alvás-állapototokban, közületek sokan hozzák létre negyedik dimenziós fizikai testüket. Még a gyermekek is felépítik testüket, akik részt vesznek a Változásban. DNS szálaitokat használjátok a test felépítése érdekében, mely fényesebb, és magasabb, mint az, amivel most bírtok. Amikor szert tesztek negyedik dimenziós fizikai jelenlétetekre, más dolgokat tapasztalhattok, mint például egy ház felépítése (vagy hogy legyen valaki, aki felépíti nektek), valamint hogy beszéljetek a fákkal és az állatokkal. Szükségetek van fizikai testre mindezek megtételéhez. Nem szükséges, vagy nem fogjátok használni kizárólag a fényrészecskéiteket, vagy a fénylabdát, míg el nem juttok az ötödik dimenzióba.

KÉRDÉS: Mit fogunk enni a negyedik dimenzióban, és testünk több vízbõl fog állni, mint most?

KIRAEL: Nem kell ennetek semmit, amikor természetes állapototokban, abban a fénylabdában vagytok. Amikor felépítitek testeteket, talpra állítjátok, és mozogtok a negyedik dimenzióban, ennetek kell valamit. Még ha a negyedik dimenzió legalacsonyabb szintjén érkeztek is meg, az élelem szükséges lesz, és rendelkezésetekre áll majd. A negyedik dimenziós test elboldogul a kék, zöld és vörös algán. Csodálatos salátákat készíthettek ezekbõl az algákból. Lehet, hogy vágytok a harmadik dimenziós gyümölcsökre és zöldségekre (alma, répa, uborka, stb.) és ezek is rendelkezésetekre fognak állni, azonban az alga lesz az egyik kedvenc ételetek. Képesek lesztek feltérképezni fejlõdéseteket az általatok kívánt ételek révén. Ha egy hamburgert akartok, vissza kell egy kicsit lépnetek a harmadik dimenzióba azt megenni.

Ami a kérdésed második részét illeti, a negyedik dimenzióban 94-95 százalék vízenergia lesztek, inkább, mint 70 százalék, melyek a harmadik dimenzióban vagytok.

KÉRDÉS: Képesek leszünk repülni a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Ismertek olyanokat, akik a repülésrõl álmodnak? Nos, elõfordul a negyedik dimenzióban. Lehetetlen repülni a harmadik dimenzióban. A negyedik dimenziós testetekben kétszer olyan magasak lesztek, mint ebben a dimenzióban, tehát, amikor sétáltok, 9-12 métert haladtok, mielõtt leraknátok lábatokat az elsõ lépés megtételéhez. Ez az elsõ lépés a valódi repülés útján. Végül képesek lesztek megnyújtani léteiteket még tovább, míg szó szerint repülni fogtok.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy van két tervünk, egy a tíz százalék agynak, és egy a kilencven százalék agynak. Elmagyaráznád, hogy ezek a tervek hogyan mûködnek, és mi a céljuk a harmadik és negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Tíz százalék tervetek olyan leckékben érintett, melyeket arra terveztek, hogy keresztülvigyen titeket a félelembõl a szerelembe vezetõ úton a harmadik dimenzióban. Nem használhattok többet agyatok tíz százalékánál, ha meg akarjátok tapasztalni a félelmet. Más szavakkal, le kell zárnotok agyatok kilencven százalékát a félelem megtapasztalása érdekében. A félelem tényezõ a harmadik dimenziós útnak egy szükséges összetevõje, ahol a lehetõség a félelem számára korlátlan. Tíz százalék tervetek a tíz százalék aggyal dolgozik, mely a fizikai testtel dolgozik.

Ebben a dimenzióban a félelmet fiatalkorban erõsítik meg. Például, amikor elfenekelitek gyermekeiteket, több félelmet neveltek beléjük, és lecsökkentitek kilencven százalék minõségüket a szeretetre. Ha azt akarod, hogy kiterjesszék agyi alkalmazásukat, és kapacitásukat a szeretetre, öleljétek meg õket, míg meg nem nyugszanak, és ne náspángoljátok el õket.

Kilencven százalék tervetek a kilencven százalék agyatokkal dolgozik, mely az omni- jelenlétetekhez kapcsolódik, és a lélek testetekbe jut. A kilencven százalék agy elvisz titeket a negyedik dimenzióba, és azon át. Ezen a ponton a Változásban a tíz százalék és kilencven százalék agy elegyíthetõ, azonban tudnotok kell az igazságot a legvakmerõbb elvárásaitokat meghaladóan. Amikor elértek a kilencven százalék tervetekbe, bármilyen félelmet leküzdhettek, melyre a tíz százalék tervbõl tettetek szert. A tervek hatékonyak. Ha csupán egyszer túl tudtok jutni a félelmen, sosem fog újra felbukkanni. Ha csupán a félelem egy részén juttok túl, a többi részét késõbb még meg kell haladnotok. Amikor 18, 20, vagy 25 százalék agyi használatra ébredtek, nem vagytok olyan félõsek, mint a tíz százaléknyi használatnál, és lesz lehetõségetek a kilencven százalék tervbõl dolgozni.

Elmozdulhattok a tíz százalék tervbõl a kilencven százalékba, azonban ezt saját magatoknak kell megtennetek azáltal, hogy megtanuljátok kiegyensúlyozni mind a négy testet a szeretetben / szerelemben. Amikor feltûnik a félelem, egyensúlyozzatok a középvonalból, mely jelenti azt, hogy éreznetek kell szívetekben az egyensúlyt mind a négy test okán. Képesek lesztek elengedni a félelmet. Az általatok bírt félelem mennyisége az agyi alkalmazásotok szintjének jelzése. Minél kevesebb félelmet tapasztaltok, annál magasabb az agyi használatotok szintje.

Amikor a tíz százalék agyból csupán egy szemernyit kijöttök, beléptek az érzelmi testbe, ahol a szerelem / szeretet van, és itt fogjátok meghallani azt, amit magatokban igazán meg akartok hallani.

KÉRDÉS: Hogyan programozzuk a lélek önvalót, hogy elõrehaladjon most életünkben?

KIRAEL: Elmondom neked, azonban senki sem fogja ezt meghallani teljesen. Amikor az elõrehaladásra programozod magad, el kell érned a középvonalat, önmagad Isten Teremtõ részét, mind a négy testben. Az emberek nem akarják azt hallani, hogy bennük van a Teremtõ része. Szeretik hinni, hogy elkülönült tõlük. Nem különült el. Programozd magad, hogy elõrelépj azáltal, hogy középpontosítod magad önmagad Teremtõ Isten részébe mind a négy testben, majd programozd érzelmi tested gondolati testedbe, majd a lélek testbe. El kell jutnod arra a pontra, ahol megtapasztalod a félelemnek egy hiányát mind a négy testben itt, a harmadik dimenzióban. Emlékezz, a negyedik dimenzióban nincs semmi, amitõl félni kell, mert a félelem nem létezik.

Önmagad programozása, hogy túljuss a félelmen a harmadik dimenzióban nem olyan könnyû, mint amilyennek hangzik. Mondjuk, a Tisztasággal, a negyedik Alapelvvel akarod magad programozni. Meg kell bizonyosodnod, hogy a fizikai test jó formában van. Elõször programozd a Tisztaságot a fizikai testbe. Ez azt jelenti, hogy a fizikai jelenléted jobb formába kell hoznod. Ha túlsúlyos vagy, szíved túl keményen dolgozik érted. Meg kell majd könnyítened fizikai tested a középvonal elérése és némi szívenergia felszabadítása érdekében. Amikor elviszed a fizikai testet erre a pontra, nyomd át a Tisztaságot az érzelmi testbe. Nem olyan leszel, mint az elsõ alkalommal, amikor megtetted, mert meg kell tanulnod megállnod azt, hogy emberekkel veszekedj és viaskodj. Bármely alkalommal, amikor dühbe gurulsz, vérnyomásod felszökik, és nem leszel a középvonalban. Tehát, le kell csitítanod érzelmi tested. Rákövetkezõen, el kell jutnod a gondolati testbe. Menj ki az omni-agyba, és beszélj hozzá. Kérdezd meg, mit kell tenned, azért, hogy ne kelljen átmenned minden alkalommal. Majd menj fel a lélek testbe, mely nevetni fog, és nagyszerûen érzi magát, mert amikor elérsz a lélek testbe, mindenbõl kigyógyultál.

Ígérem neked, nem fogod szeretni ezt a folyamatot az elsõ pár alkalommal. Kezelned kell a fizikai, érzelmi és gondolati test tökéletlenségeit, mielõtt megtapasztalod a lélek test örömét.

KÉRDÉS: A galaktikus energiák milyen szerepet játszanak a Változásban? Segíteni fognak, vagy gondot okoznak? Most jelen vannak? Mi a helyzet a gyík energiákkal?

KIRAEL: Galaktikus testvéreitek nagy tömegével szeretnek eljönni ide. Meg tudnak jeleníteni egy emberi testet, és épp az útba belépni. Ha ezt teszik, figyelnetek kell, hogyan reagálnak a Változásra. Hallottak a Változásról. Legtöbbjük már saját Változásaikon átment, viszont ezt elfelejtették. Így, eljönnek, és néhányan még tesznek is valamit, hogy titeket felmérgesítsenek azért, hogy meglássák, vajon segíthetnek-e nektek átjutni a Változáson gyorsabban, viszont ez ritka. Nem gonoszlelkûek semmilyen módon, alakban, vagy formában. Ha fiatalabb galaktikusok, akik újak az olyan harmadik dimenziós testen kívül, mint amivel most bírtok, felszállnak egy ûrhajóra, eljönnek a harmadik dimenzióba, leszállnak, megnyilvánítanak egy testet, túlreagálnak, gondot okoznak, és nem képesek maradni három-négy napnál tovább. Nem ismerik fel, hogy gondot okoztak, viszont amikor visszatérnek ûrhajójukra, leszidják õket, és meg kell válaszolniuk néhány nehéz kérdést, melyet arra terveztek, hogy megértessék velük, amit tettek, az rossz volt. Nem ellenségesek veletek. Csupán el akarnak jutni ebbe a Változásba, és azon áthaladni. Tudják, milyen elbûvölõ lesz számotokra ez az út, és bármit megtesznek, hogy kivigyenek a harmadik dimenzióból a negyedikbe.

Jelenleg a szíriusziak, andromédaiak és fiastyúkbeliek vannak jelen a Föld síkján. Ami a gyíkemberekre vonatkozik, egy kicsit utatok felett vannak, így nem jönnek el ide, és nem játszanak veletek olyan sokat. Már túljutottak a harmadik dimenzión, és most a negyedik, vagy ötödik dimenzióban vannak. Ha a Föld síkján vannak, ebben a harmadik dimenziós folyamatban, akkor sokkal felettébb vannak attól, ahol most vagytok, és nem azért vannak itt, hogy bántsanak titeket. Itt vannak, hogy segítsenek nektek átjutni ezen az úton. Követhettek el hibákat, azonban ha benne maradtok a folyamatban velük, és a középpontra összpontosítottakká váltok, majd feltesztek nekik kérdéseket, õk meg fogják adni nektek az általatok kutatott válaszokat.

KÉRDÉS: Kértem, hogy eljussak a negyedik dimenzióba, viszont valamilyen oknál fogva, megfordultam, és a Fiastyúkon kötöttem ki. Hogyan javítsam ezt ki? Miért irányítottak oda anélkül, hogy egyáltalán tudtam volna?

KIRAEL: Fiasgyúkbeli energiád emberi energiádnak egy jó részét képezi. Hagytad, hogy a Fiastyúk Birodalom használja testi folyamatod, mialatt aludtál. Tehát, amikor azt mondod, hogy el akarsz menni a negyedik dimenzióba, a Fiastyúk negyedik dimenziójában kötsz ki. Legközelebb, mikor oda utazol, mondd el nekik, hogy Kahu fia vagy a Föld síkján. Tudni fogják, hogy ez igaz, és megkérdik, mit akarsz tenni. Mondd el nekik, hogy ki akarsz jutni a negyedik dimenzióba, nem onnan, hanem a harmadik dimenzióból. Miután ezt tisztáztad, mielõtt visszatérsz a harmadik dimenzióba, a Fiastyúkról programozd, hogy bármilyen ismeretet visszahozz, amit tudsz. Amikor hazatérsz, egyensúlyozd ki szívedbõl, és meg fogod hallani. "Ma el fogsz menni a negyedik dimenzióba."

Elmentél a harmadik dimenzióból a Fiastyúk negyedik dimenziójába. A Fiastyúk energiák mind a negyedik dimenzióban vannak most, azonban ahogy beszélünk, elmozdulnak az ötödik dimenzióba. Így, megpróbáltál eljutni a negyedik és ötödik dimenzió közötti peremre, hogy meglásd, mivel fogunk rendelkezni, amikor átjutunk a harmadik és negyedik dimenziókon. Amit a fiastyúkiakért teszel, az fontos. Gyakorlod az ötödik dimenzióba történõ átmenetet, hogy néhány dologra szert tegyél, melyet bevezettek. Megpróbálod ezeket a portálokat kiegyenesíteni a negyedik Fiastyúk dimenzióból az ötödik dimenzióba. Erre programoztak. Ez a te programod, és most nem változtathatod meg, mert tisztában vagy ezzel.

Tudd ezt: ha megváltoztatod utad, és elindulsz a negyedik dimenzióba a harmadikból, amikor visszatérsz a Fiastyúkra, az egészet újra kell kezdened majd.

KÉRDÉS: Beprogramoznál minket, hogy ismereteket hozzunk vissza a negyedik dimenzióból?

KIRAEL: Szeretném beprogramozni a folyamatot, ahogyan leírtam nektek az alvás-állapot feladatnál a harmadikból a negyedik dimenzióba, és vissza. Hagyjátok abba, amit tesztek, és csatlakozzatok hozzám egy meditációba. Lélegezzetek be pránát a korona csakrátokon keresztül egy párszor, és lélegezzétek ki a szív csakrátokon át. Folytassátok a lélegzést, ahogy leírtam, felépítve egy pajzsot, vagy labdát körülöttetek a fejetek tetejétõl a lábujjatok hegyéig. Most, segítek nektek beprogramozni magatokat ki ebbõl a dimenzióból.

Zsugorodjatok össze az energialabdán belül, melyet megalkottatok magatok körül. Folytassátok a labdán belül a csökkenést, egyre kisebbé téve magatokat, majd akarjátok magatokat a portálba a negyedik dimenzióba. Ezt mondjátok: "nem látom, Kirael mester". Csupán akarjátok be magatokat a kapuba. Látjátok azt a kicsiny pontot épp elõttetek? Menjetek érte. Hangom meg fog egy kicsit változni most. Részben a negyedik dimenzióban vagytok. Kettõtökrõl látom, hogy egészen benn vagytok. A többiek jól vannak, ahol vannak. Emlékezzetek, a félelem nem létezik a negyedik fényben. Tehát, közületek, akik épp most mondták "nem érzek félelmet", ez azért van, mert a negyedik dimenzióban vagytok. Öleljétek fel azt, amit éreztek - egy félelem nélküli világot.

Visszaprogramozlak titeket a harmadik dimenzióba, azonban észben kell tartanotok valamit, amit igazán el akartok hozni ebbe a dimenzióba. Nem törõdöm vele, mi az. Olyan egyszerûen tegyétek, ahogyan tudjátok, viszont programozzátok magatokat a negyedikbõl a harmadik dimenzióba. Programozzatok valamit a negyedikbõl a harmadik dimenzióba, és kérjétek, hogy emlékezzetek arra, amire szükségetek van emlékezni, majd menjetek át a kapun a harmadik dimenzióba.

Fizikai testetek nem hagyta el ezt a dimenziót, és beprogramoztátok azt, amit be akartatok programozni. Remélem leegyszerûsítettem. Most nem fogtok rá emlékezni, azonban ha megpróbáljátok ezt minden nap, és minden éjszaka, kétszer, háromszor naponta, az egészre emlékezni fogtok. Azok, akiknek sikerült, és érzeték a negyedik dimenziót, a lélek testükben voltak, és a fény veletek volt. Azok, akik nem mentek sehová, ne legyenek mérgesek magukra. Csupán legyen meg a bátorságotok ismét megpróbálni magatok.

Amikor elmentek ma aludni, tegyétek meg a meditációtok végén a programozást, és mozduljatok el az alvás-állapototokba. Programozzátok be alvás-állapototokat, hogy elmenjetek a negyedik fénybe, valamint hogy errõl legyen emléketek visszatérésetekkor.

ZÁRSZÓ

Sokkal többet mondhatnék nektek, ha lenne több idõm. Amit veletek megosztottam, csupán a felszín megkarcolása annak, ami az itt és az ott között történik. Mindenki közületek keményebben dolgozik, mint valaha gondoltátok volna. Csupán idõ kérdése, mikor nem kell bírnotok a félelemmel. Bármikor, amikor van egy félelmetek, tegyétek meg azt, amit kell, és utána temessétek el, és távolítsátok el utatokból. Tanuljatok meg félelem nélkül élni a harmadik dimenzióban. Képesek vagytok ezt megtenni. Gyakoroljátok!

Kahu Fred Sterling

Kahu Fred Sterlingrõl
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítõjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Õ a szerzõje számos könyvnek, többek közt: "Kirael: A Nagy Változás", "Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán", és "Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve" címû könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhetõ közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing modality] úttörõje.

A magyar nyelvû fordítás forrása: univerzumitudatossag.blogspot.com/

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 15 éve 5 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
14 éve 2 hónapja - 14 éve 2 hónapja #3349 Írta: Margit
.
Három nap sötétség

Minden felkészülés és a tudat segít hogyha a Három nap sötétség ....

KIRAEL: Amikor feltettem ezt a három napos sötétség, storyt, fogalmam sem volt, milyen izgatott lesz mindenki, aki ezt olvassa. Tudom, hogy mindenki fel van izgulva, a témára. Mindenki azt kérdezi tõlem, én szegény médiumtól, mikor fog a három napos sötétség történni?

Nos, hadd mondjam el legjobb tudásom szerint, mire a három napos sötétség megtörténik, addigra már mindenki annyira készen lesz, hogy nem fogja senki a napokat számolni. Addigra már mindenki a szeretet részecskéket fogja számon tartan i, mert amikor a három napos sötétség, elkezdõdik, a földi sík (Föld) beleérkezik ebbe a hatalmas fény övbe (Foton Öv), és a fény annyira felerõsödött, olyan sok fény részecske lesz benne, hogy a Nap úgy fog tûnni, mintha el lenne takarva. Azt kérdezed: "Nos, Kirael mester, nem fogunk, megfagyni a nap nélkül?" Azt mondtam: "Úgy tûnik, hogy eltakarta."

A Teremtõ nem hibázik. Tudja, hogyan hozzon elég részecskéket keresztül. Ó, de biztos vagyok, hogy akkor is sokat akart ok majd aludni. Sõt, néhányan át fogják ezt az egészet aludni, és fogalmuk sem lesz a végén, hogy történt velük.

De itt a jó hír: Ahogy már mondtam az elsõ könyvben, és megismétlem újra, amikor újra és felébredtek, akkor a teljes erejét érzitek majd a negyedik dimenziónak, és az elsõ dolgotok lesz, hogy örömötökben ugrálni fogtok. A második dolog, meg az hogy ne ugráljatok, mert elrepültök. Mert ahogy jöttetek, ezen a "fény övön" a fizikai test beállította a fény központokat. A fény központok azok a részecskék, amik egész életedben arra vártak, hogy aktiválódjanak és új tudatállapotot hozzanak létre.

Nos, mindannyian, akik erre így reagáltunk: "WOW" kérdezem tõletek: Miért nem kezdjük ezt most? Miért nem keresitek azokat a kicsi részecskéket magatokban, amikor meditáltok? Kérdezzétek: "Kíváncsi vagyok, hogy ezek azok az ilyen kis részecskék amirõl Kirael mester beszélt könyvében," Kirael, The Great Shift? "És csak lökdösd, keresd, és hátha megtalálod a kis szikrád, hogy "itt van egy." Egy nap úgyis elõjönnek. De képzeld el, hogy már most.

Ez az, amirõl a három napos sötétség valóban szólni fog, így ne félj. Tudnod kell, hogy a Teremtõ szeretete nem engedi, hogy bármi rossz történjen veled.

KIRAEL: Hadd nyissa meg ezt a fejezetet egy mély aggodalommal: Amikor ijesztõ dolgokat mondok, elnézést kell kérnem hangosan és tisztán, mert nem ez a célja ennek a munkának. Ezt minden áron szeretném elkerülni. A három napos sötétség nem a félelem és a pánik, hanem a felemelkedés a negyedik dimenzióba. Bocsánatot kérek újra és újra mindenkitõl, aki megijed, de meg kell értened, hogy én próbállak felkészíteni a felemelkedésre. A Változás (Shift) a Szeretetrõl szól, és minden félelmet, amit érzel, azt te választottad. Válassz okosan, barátaim, a váltás lesz a felébredés kezdete.

A három napos söté tség valójában a Földanya belépését jelenti a Foton Övbe. Ez fogja elõidézni a három napos sötétséget, és ez az esemény lesz, a változás, vagy a felemelkedés hírnöke, a negyedik dimenzióba. Hadd adjak egy rövid magyarázatot, hogy mi fog történni ebben az idõszakban. Ez az egész egy folyamat, ami hét-tíz napig fog tartani, de kérlek, ne fogj szavamon, mert lehet hogy egy-két nappal hosszabb vagy rövidebb ideig fog tartani.

ELSÕ NAP

Teljes és tökéletes zûrzavar ezen a ponton. Nem a félelemkeltés a cél. Igen, a félelem engedélyezett a Teremtõ által, de nem kell átadnod magad ennek. Azok, akik olvassák ezt, tisztában lesznek az eseményekkel, amelyek történni fognak ebben az idõszakban. Akkor azt fogod mondani magadnak: "Ez pontosan az, amit Kirael mondott, hogy így fog történni." Biztosan még harcolnod kell a félelemmel, mert az sajnos át fogja hatni a Földi síkot. Ez egy ébredés, egy nagyon mély sejtszintû emléknek kell feljönnie a felszínre. Ezt a fénylények találták ki, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy mindenki, aki keresztül megy ezen a váltáson, kigyógyuljon a félelmeibõl. És megint, mert annyira a félelemben élsz, sok jó dolgot is teszel félelembõl. Ez a gyógyítás mind része a Teremtõ tervének.

Ez egy újabb ok, amiért meg kellene próbálni kezelni a jelenlegi félelmeidet. Ahogy gyakorlatod lesz a félelmeid kezelésében jobban meg tudsz birkózni a változással. A mos tani félelmeid, olyan dolgok, mint: tudom-e a számláimat fizetni? Ne válok el, és ha igen mit tegyek? Elvesztem az összes pénzemet néhány ostoba beruházással? Ezek, persze, nagyon is valós félelmek, de kezelhetõek, mindössze annyit kell tenni, hogy szembenézni a kérdéssel, és megkeresni azt pontot, ahol a probléma átlátható lesz. Akkor mindig kiderül, hogy nem is olyan nagy nagy szörnyet láttál. Sõt, legtöbbször, nagyon kezelhetõ. Ezért hangsúlyozom, hogy végezd el az összes önismeretet még idõben. Amikor tudtad a félelmeidet kezelni, a váltás (Shift) egy kaland lesz és nem rémálom. Gyakorlat teszi a mestert.

Tehát az elsõ nap, akkor rezegni, vibrálni fogsz azzal, azt hiszed, hogy minden bajod van a tömeges megbetegedésektõl kezdve a látszólagos pusztító zavarig. Szó szerint elhagyod a harmadik dimenziót, és felzárkózol a negyedik dimenzióba, a foton energia (Photon Energy) keveredik bele. Érezni fogod, ahogy a Föld változik, a nagy váltást, sokkal inkább, mint valaha is érezted, eddig a pontig. Akkor a szó szoros értelmében nem akarsz sétálni az elsõ 12 órában, vagy az elsõ napon. Szó szerint mozdulatlanságra leszel kényszerítve.

Földanya csikorogva megállt. Ebben az idõszakban, megrázza önmagát és sok mindent átfomál. Mindezt már feltérképezte, és tudja, hogy milyen messzire mehet anélkül, hogy önmagát teljesen eltérítse a kijelölt irányból. Szóval egyike lesz az elsõ jelzéseknek : a hatalmas zûrzavar, majd Földanya dübörgése ..

Lesz még több földrengés ezt megelõzõen. Földrengések lesznek szinte általánossá válnak erre az idõre. Én nem beszélek a nagy 8-as vagy 9-es Richter-skála szerinti földrengésekre, de 5-ös, 6 és ez alattiak, mert így fogja Földanya mutatni, hogy õ most már készen áll. Azonban, ha beáll a végsõ váltó (Shift) pozícióba-, ahol a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba megyünk át, és a Foton energia mezõbe belépünk, akkor lesz az utolsó forgása a harmadik dimenzióban. Ezért, mintegy 12 és 16 óra az elsõ nap, akkor a szó szoros értelmében nehéz lesz talpon maradni, állni. Ne ess pánikba! Tudd!!!!, hányszor kell erre emlékeztetni ? Kérjük, ne ess pánikba!

Ha nem esel pánikba ezekben az elsõ órában, a dolgok kezdenek leülepedni maguktól, és a rázkódás kezd fokozatosan csökkeni.

Következõ egyéb jellemzõk kezdenek megnyilvánulni: a hõmérséklet csökkenés és a napsugárzás. Ez tényleg kezd majd úgy kinézni, mint késõ este, a következõ néhány napra. Nem fogsz látni sok napot innentõl, amíg ki nem jut a föld a váltás (Shift) ezen szakaszából.

Ebben az idõben, egy félelmetes ébredés kezd megnyilvánulni. Attól függõen, hogy milyen fokon vannak érzéken túli képességeid, látni fogod azokat a barátaidat és rokonaidat, akik már a másik oldalon voltak (halottak) és képesek lesznek veled kommunikálni. Ez lehetõvé teszi, hogy oly módon funcionálj, ahogyan a legtöbben közületek még ilyet nem tapasztaltak a jelenlegi életetekben. Ezért tanácsolták az útmutatók, mesterek, akik ismerték a váltást, és a vele járókat az elmúlt években, a meditációt.

MÁSODIK NAP

Növekvõ sötétség kezd beszivárogni a Föld síkján, valamint soha nem tapasztalt hideg. Ez mély hideg lesz, ami el fog árasztani. Ebben az id õben, kapcsolatot fogsz létrehozni más entitásokkal, amelyek nem szén alapúak (carbon based). Íme egy újabb ok, amiért nem élheted életed félelemben. Ez lesz a legnagyobb vizsga. Csak azt kell megértenünk, hogy ez egy teszt.

Te csak kapaszkodj a Fénybe, a fehér fénybe, mert ennek segítségével a tudatosságod kicsúcsosodik és a teszt el fog tûnni.

HARMADIK NAP

A harmadik napon, a FöldAnya teljes mértékben a Foton Övben lesz és a tényleges váltás (Shift) a negyedik dimenzióba bekövetkezik. Ez lesz, amikor a foton energia beborítja a Föld síkját és a három napos sötétség kezdõdik. A Foton energia külsõ pereme nagyon sûrû, így elsöpri a harmadik dimenzió lényegét és meggyú jtja a negyedik dimenziós energiával. Ez lesz a sötétség, mert a fény részecskék olyan sûrûek, hogy a fény nem tud áttörni. Idõbe fog telni, körülbelül három nap, amíg ezen a külsõ peremen átjutunk, és úgy fog kinézni, mintha teljes sötétségben lennénk. Nos, ne kelj fel 72 óra múlva, hanem sétálj, és azt mondd: "Ez az! Én kijutottam innen." Figyelj, mindenre és ne akadj fel az idõ múlásán, mert ez érzéki becsapás (csalódás?) lesz, és ettõl még hosszabb ideig fog tartani, amíg az energiáid megnyugszanak.

Ahogy belépünk a foton energiába, az szó szerint blokkolni fogja a napfényt. Ez lesz az igazi sötétség, barátaim. A lényege a Foton energiának az, hogy képes blokkolni a napfényt, így amikor a sötétségrõl beszélek, a valódi tiszta sötétségrõl van szó. Azonban néhány nap hõenergia átjut majd, így nem lesz „Jég korszak”. Ezért nem lesz értelme megpróbálni, semmit rendbe rakni. Nem lesz értelme lemenni le a sarki üzletbe, hogy nyitva van-e. N em fogsz éhen halni, senki sem fog éhen halni három nap alatt. Elõször is, az anyagcseréd meg fog változni, így nincs szükség az élelmiszerre. Ekkor már csak a legkönnyebb anyagokat tudod megemészteni. Az elején csak az lesz, amibe a Teremtõ hozott fényt, a növényi világ formájában. Ez az, amit a Teremtõ mindig nyújtott neked. Bármilyen okból, ha idáig nem használtad okosan, most, nem csak kihasználhatod növényi táplálékot bölcsen, de lesz egy kis idõd ráhangolódni, és a legtöbben ténylegesen elkezdik élvezni az új táplálékforrást.

Hogyan lehet a meleg éghajlaton felkészülni erre az idõszakra? Ne vásárolj takarókat vagy építs valamiféle hideg-biztos szobát. A médium emlékeztetett arra, amikor fiatal fiú volt és az emberek menedéket építettek a földbe és konzerveket és élelmiszereket tároltak ott. Ez jó megoldás volt arra, ha esetleg valami óriási bombát dobtak volna a levegõbõl rájuk, és ez biztonságos menedéket nyújtott volna. Biztosíthatlak, barátaim, semmi ilyenre nem lesz szükség ebben az idõben. Mire ez az esemény valóban megtörténik a földi síkon, akiknek ezt meg kell tapasztalniuk, már teljesen fel lesznek erre készülve, és már megtanulták vibráció befogadását, és a mozgás koordinációt, így a lényegük (lélek) teljesen védve lesz.

Nyugodjatok meg, a test energiája mindenkit át fog vinni. Ezért fontos lesz, hogy szeretettel fordulj más emberekhez. Nem fogsz megfagyni, mert akkora már megtanultál meditálni és a test rezgését átvinni.(formálni?) Mindezek a dolgok, amiket ezen a földhözragadt szi nten tanulsz, tulajdonképpen felkészülés egy nem is olyan távoli jövõre.

A három nap alatt a teljes sötétségben és hidegben, a világ népessége mozgásképtelen lesz. Úgy le fogsz lassulni, hogy a három napos sötétség nem fog 3 napnak érzõdni ebben az állapotban, nem úgy fogod érezni az idõt, mint most, barátaim. Így néhány félelemtõl megszabadulsz. Alig fogsz emlékezni erre az idõre, amit ebben a sûrûségben töltöttél el.

Ha ez elindul, eljön az elsõ a három nap, akkor szó szerint bemész egy álomszerû hibernációba, magadba fordulsz.

Váltás UTÁN ( After the SHIFT)

Megérkezve a m ásik oldalon, a sötétségen túl, minden vágyadat, és várakozásodat felül fogja múlni. Ahogy a sötétség eltûnik, akkor még két-három napba telik, amíg újra világos lesz. Úgy fog tûnni, mint alkonyatkor. Amikor megteszed az elsõ lépéseket, akkor rájössz, hogy a lábad nem éri a talajt, mint régen. Látni fogod, hogy ha felugrasz a levegõbe, ott maradsz egy kis ideig, és lassan leúszol vissza a földre. Lesznek „zsebek” az új energiából, amik még mindig kissé vastagok lesznek, így furcsa lesz elõször.

Úgy fogod érezni, mintha vala mi új mozogna a testedben, és ez az új energia kitölti a szervezeted, ami belülrõl sugárzik. Szeretni fogod ezt az új érzést, ami teljesen elborítja az új éned.

Idõbe fog telni, 2-4 év legalább, amíg megtanuljátok, hogyan kell kezelni ezeket az újdonságokat, tanárok irányítása alatt, akik segíteni fognak az új valóságot feldolgozni. Õket tiszteletben fogjátok tartani azért, amiket nektek átadnak , és értékelni fogjátok mindazokat, amiket a teremtés tudományáról tanulni fogtok ezen az oldalon. Kezditek megérteni, hogy miért "annyira fontos, hogy mindenki megtanuljon bizonyos dolgokat mielõtt a változás elkezdõdik? Így nem lesz szükség a tapasztalatokra utána.

Hagy figyelmeztesselek, hogy minden befejezetlen ügyedet, átviszed magaddal ebbe az új valóságba, így mielõtt a váltás megtörténik, jobb, ha felkészülsz amennyire tudsz, hogy ne vigyél át oda olyan dolgokat amik lelassítanak a fejlõdésedben, ezzel értékes idõt ne vesztegess, míg mások új iramban fejlõdnek.

Kíváncsi leszel, miért nem vagy éhes, mert, hogy mennyi idõ telt el evés nélkül. Nem csak a legcsekélyebb éhségérzeted sem lesz, de a legtöbb, ha nem az összes, háj is eltûnik a testedrõl!!!!!! (VÉGRE 1JÓ HIR!!!!!nem is fogyókurvázok többé, wazze) Ha végül éhes leszel, akkor rájö ssz, hogy meg kell enni valamit, amit Isten teremtett. Akkor megnézed a növényeket, amik mindig ott voltak, de nem igazán vetted észre õket. Majd vedd az egyiket, tedd a szádba, és az lassan el fog olvadni. Érezni fogod, ahogy az energiája beárad a szervezetedbe.

Aztán hirtelen, rájösz, hogy másképpen lélegzel. A lélegzet a fejed tetején keresztül jön be (Korona csakra?) és tölti be a szervezet olyan módon, ami idáig volt szokott. Azokban az elsõ napokban a váltás után, rájöss z, hogy minden másképp mûködik, mint régen.

Sok új dolog lesz, ami elfoglal az új és a felvilágosult gondolkodási folyamatodban.

A gondolkodási folyamatod olyan tiszta lesz, és a memóriád minden elvárásodat meghaladja. Mintegy 2000 évig élvezheted a negyedik dimenzió dicsõségét.

Lényegében, barátaim, bár ez úgy tûnik, mint egy meglehetõsen inga tag helyzet, ez az idõszak a teljes megvilágosodás kezdete. A legtöbben erre készültetek sok életen keresztül, a megvilágosulás összességére. Semmi nem volt hiábavaló, úgyhogy ne kérdezd, "Miért nem tudok erre várni ahelyett, hogy a sok traumán végig menjek?" Tanulj nagy vággyal, hogy ne vigyél át minden régi csomagot ebbe az új és izgalmas korszakba.

Ez csak a kezdet. Ne ítéld a teljes élményt ez a rövid idõ alatt, és "Ne ess pánikba!"

Kérdések és válaszok

Mennyi lineáris idõ van még hátra? Úgy értem, hogy tudjuk emelni a rezgésünket? El tudod mondani nekünk, mikor kerül sor a váltásra?

KIRAEL: Amint azt korábban mondtam, a tényleges idõtartam lényegtelen. Ez nem a HA, hanem valójában az utazás. Szóval sok múlik a FöldAnyán és az õ rezgésén.< /font>

Ahogy a FöldAnya rezgése növekszik, úgy ez valójában lelassítja a sebességét a zéró pont felé. Ebben az idõben, a tömegek sokkal inkább képesek lesznek felkészülni felemelkedésre. Ironikus, hogy minél jobban félsz, annál gyorsabban fogsz e felé menni.

Így a kihívás az, barátaim, hogy kitaláljuk, hogyan kell tanítani félelem nélkül.

Jézus Mester azért jött ide, hogy tanítson félelem nélküli életre. Buddha ide jött az egyensúlyt tanítani és hogy nem kell félni. Minden mester próbált félelem nélküli életet tanítani. Ugyanakkor az emberi gondolkodás folyama és a hiányzó 12 szálú DNA lehetõvé tette néhány ember számára, hogy felhasználja a félelmet a tömegek kontrolálására, és ezáltal elõnyöket szerezzenek.

A fényt nem lehet beerõltetni azt csak befogadhatod. Ha távol szeretnéd tartani ezt a foton energiát, és megvárni, amíg több ember felkészül rá, megvilágosul, neked magadnak is meg kell világosodn od. Ne menj bele a félelem tartományba. A foton Energia jön és nem lehet megállítani.

De minél több embert tudsz felkészíteni a váltásra, annál több szépséget és fényt tudtok megosztani a negyedik dimenzióban.

Kérdés: Olvastam egy könyvet a "nulla zónáró". Tudnál errõl beszélni, és megmondanád ez hogya n kapcsolódik a váltáshoz és a három napos sötétséghez?

Kirael: A három nap sötétség alatt, a Föld mágneses mezeje lecsökken nullára, és minden elektromágneses aktivitás megszûnik. Ez a "nulla zóna", és ez jelzi a váltást a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba. Ahogy haladunk a negyedik dimenzióba, az idõ már tömörül. Ez szószorosan azt jelenti, hogy a planetáris rendszer maga is tömörül, és a Földanya más formába préselõdik össze. Ez létre fog hozni egy fizikai váltás, valamint energia változásokat, amelyek lehetõvé teszi, hogy az Anyaföld megtisztuljon.

Kérdés: Ez félelmetes idõszaknak tûnik, földrengések lesznek? Szóval, ha ezt most megtudom, akkor nem fogok félni, mert tisztában leszek vele, mi történik, ugye?

Kirael: Könnyû lenne ezt mondani. De nem olyan fajta félelem lesz ez, amivel a hétköznapokon találkozol. Bár sokan tisztában lesznek vele, a tömegekbõl félelmet fog kiváltani. Beszéltünk már a tömeges tudatosságról, így kezditek már látni annak fontosságát, hogy ne essünk áldozatul mások gondolatainak. Teljes lesz a nyilvánosság, és azok, akik teljes mértékben tájékozottak, képesek lesznek segíteni másoknak megérteni. Nem kell pánikba esni. Tudod, hányszor kell még emlékezned erre? Ne ess pánikba!

Kérdés: Vajon a váltás egyformán fog megtörténni az egész Földön?

Kirael: A válasz egy hangos igen. Ez egy teljes &#8222;Föld Váltás&#8221;. Egye tlen hely sem ússza meg a folyamatot. De miért is akarná bárki is kihagyni? Ez a nyugtalan idõszak csak elõjátéka a negyedik dimenzió sok gyönyörû energiájának.

A Föld a lehetõ legmagasabb rezgési szinten lesz.

Kérdés: Villamos energia és gáz nélkül, hogy fogjuk túlélni? Mi lesz a fõzéssel, meleg zuhannyal, rádióval, televízióval?

Kirael: Számunkra az egyik legérdekesebb része az eseménynek az ezekre a konkrét kérdésekre adott válaszok. A legtöbben annyira függenek e világ komfortjától, hogy nem értik, hogyan is fogják túlélni. Elõször is, ahogy csökken a villamos energia, azt majd foton energia váltja fel. Ne feledjük, hogy a fosszilis tüzelõanyagoktól való függõség az egyik dolog, ami túszul tart bennünket a kartellek kezében. Az élet tisztasága minden csapda nélkül lesz hamarosan a megértés abszolút legmagasabb formája.

Másodszor, a Galaktikus Testvériség segítséget nyújt majd az energia átalakításában. Õk gyorsan intézkedni fognak, hogy a legfontosabb szükségletekrõl gondoskodjanak. El sem tudod képzelni milyen gyorsan a fennmaradók segítségére fognak sietni.

Kérdés: El tudnád mondani, hogy mely egyéb Birodalmak vesznek részt a váltásban?

Kirael: A Földanya, mint minden más entitás, egy élõ, lélegzõ szervezet, pont úgy, mint ahogy a tested is egy élõ, lélegzõ entitás. A fizikai tested kicsinek tûnik, összehasonlítva a teljességeddel, de él és viru l. A "null zóna" idõtartama kényelmetlen lesz minden fizikai testnek, amely nem "megvilágosodott". Két energia van, amellyel dolgozhatsz a "null zónába" érve, hang és fény, mert a harmadik dimenzióbeli tested molekuláris szerkezete is fénybõl áll. A fizikai tested és az emberi tényezõ az alacsonyabb rezgések között vannak az univerzumban. Ez nem negatív dolog, ez csak az igazság. De ez az, amit választottatok, amikor úgy döntöttetek, hogy a DNS csökkentés részévé váltok. Magyarázatként, mondjuk úgy, hogy azzal a sûrûséggel, ami nektek van, a spektrum alsó részén vagytok. Különbözõ tartományok léteznek a magasabb spektrumban, mint pl. az Angyalok Birodal ma és a Vezetõk Birodalma. A Vezetõk Birodalma az, ahonnan én jöttem. Jézus és még sok más Melkizedek - azok a nagy mesterek, akik fény testben megnyilvánultak - a Vezetõk Birodalmában léteznek. A Vezetõk Birodalmán túl léteznek a Fény lények, amelyek áthatnak minden élõlényt minden univerzumban.

A Fény lények felett van az, amit úgy hívunk: "Külsõ Fény Sáv," ez az ahol a Fény lények egy koncentráltabb formája létezik, az Akasha Krónikákkal együtt. Ezen túl elérjük a Krisztusi Tudatosságot, és a Teremtõ Energia teljességét.

kérdés
: Ez azt jelenti, hogy még megvehetem azt az autót, amit szeretnék, és akár házat is?

Kirael: Ez az egyik legfontosabb kérdés ebben a könyvben. Ha csak ennyire emlékszel és semmi másra, ez legyen.

Ha a könyv olvasása közben azt találo...d mondani magadban: "Nincs szükség rá, hogy megvegyem ezt vagy azt, vagy hogy hosszú távú megállapodást kössek, mert ha a Váltás megtörténik, úgy sincs semmi értelme". Nem is tehetnél ennél meggondolatlanabb kijelentést. Az élet-terved bizonyos tapasztalatok megszerzésére szó lít, annak érdekében, hogy a megértés egy új szintjére emeljen. Minden alkalommal, amikor úgy döntesz, hogy lerövidíted a leckét, az egyszerûen új helyzetet teremt, hogy onnantól azon dolgozz. Bármi is legyen, sose tagadd meg a tapasztalás lehetõségét.

A negyedik dimenzió

A negyedik dimenzió lényege a tiszta gondolat, bármi és minden, ami a harmadik dimenzióban létezik, a negyedikbõl kell származnia. Ez valójában a híd a tanulási tér, melyet az emberek foglalnak el, és minden más valóság között. Ez egy hely, amelyhez minden fejlõdõ lénynek el kell érnie. Tudnak majd kommunikálni , és megosztani a tudást, miközben továbbra is megengedhetik maguknak az önálló tanulás luxusát. Ahogy a váltás lendületet vesz, lehetõvé teszi, hogy az emberek egy új és izgalmas helyre jussanak, a negyedik lesz a legújabb iskola, de olyan, amely kicsit vagy egyáltalán nem hasonlít arra, amelyet elhagytak.

Ahogy belépsz a negyedik dimenzióba, a harmadik dimenzió összeomlása vákuumot hoz létre. Ez egy húzó erõt eredményez, amely automatikusan húzza az ötödik dimenziós energiákat a jelenlegi váltás felé, és felfedezed a szeretet dimenzióját. Az utazás a negyedikbe viszonylag rövid lesz. Gyors ütemben fogsz tanulni, és akkor minden, ami elmúlt újra olyan lesz, mint ahogy egyszer volt Lemuriában.

Miután elérted a negyedik szintet, akkor már nem kapaszkodsz úgy a félelembe, amely áthatotta a harmadikat. Ezért az ötödik dimenzió felé haladás adottá válik. Röviddel a negyedik dimenzióba ébredés után emlékezni fogsz a lemúriai síkon való létezésre. A galaktikus energia, amelyet valószínûleg hordozol, háttérbe szorul, mivel a szeretet energia, amit kutatsz, válik a törvénnyé. A negyedik dimenzió számos új tapasztalatot nyújt, és hosszú idõt szeretnél majd eltölteni benne.

PORTÁLOK

A Portálok körkörös energia minták, és amint átmész rajtuk, megtisztítanak és elszállítanak a negyedik dimenzió új gondolatmintáiba. A Portálok lehetõvé teszik, hogy jobban megértsük a saját megtestesülésünket, mivel azok maga a váltás kapui. A portáloknál portál munkások segítik az új dimenzióba lépõket.

Amint áthaladsz a portálon, a tisztítás megkezdõdik. Ez az, ahol a felesleges energiákat, amelyeket esetleg hordozol, eltávolítják. Tegyük fel, hogy rákod vagy tuberkulózisod, vagy bármilyen más betegséged van. A legtöbb esetben ettõl megszabadítanak, amely lehetõvé teszi az újrakezdést. Mivel minden harmadik dimenziós betegséged a tanulás miatt jött létre a harmadik dimenzióban, rá fogsz jönni, hogy nem akarsz betegséget létrehozni.

99 százalékban túl fogsz lépni ezen. A molekuláris szerkezeted és a fizikai megtestesülésed egy egészen más irányt kap. Az anyagcseréd változni fog, a szíved átrendezõdik, és a szellemed kiteljesedik. A tested is változni fog - nagyobb vesék, jobb vérnyomás, és így tovább.

Ha olyan 50 év körüli vagy a váltás id ején, biztonsággal hozzáadhatsz még 130-150 évet. Az átlagos élettartam könnyen elérheti a több száz magasat. Még ez is kitolható, ha kell.

Te döntöd el.

A portálok tulajdonképpen teljesen nyitva lesznek a három napos sötétség elõtt, de egyáltalán nem lesznek evidensek. A három napos sötétség után viszont, akkor rendkívül egyértelmû lesz. Addigra már a Galaktikus Testvériség felfedi jelenlétét.

Belsõ p ortál munkások azok lesznek, akik már a negyedik dimenzióba jutottak, õk szelíd, szeretõ módon segítenek majd másoknak a fejlõdésben. Õk segítenek majd eloszlatni a maradék félelmet.

A Külsõ portál munkások a váltást legmagasabb elemként tapasztalják meg. Nehéz megmagyarázni harmadik dimenziós fogalmakkal, de ha azt választottad, hogy külsõ portál munkás leszel, tudd, hogy már akkor kötelezettséget vállaltál mielõtt még a földi síkra jöttél. Ez a kötelezettség valószínûleg megmentett neked 10-20 élettartamot a negyedik és ötödik dimenzióban, és Jézus és az összes Nagy Mester fényében jutalmaznak majd meg, akik ott lesznek, hogy segítsenek.

Mindannyian Fény lények lesztek, és ha majd ott lesztek a portálban, érezni fogjátok az ötödik dimenzióból áradó szeretetet.

Three Days Of Darkness
Frissítés Kirael
Kirael "The Great Shift" Fred Sterling

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 14 éve 2 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
13 éve 6 hónapja - 13 éve 6 hónapja #3553 Írta: Margit
,

A fotonenergia hathatós szerepe a Nagy Változás során

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével

The Powerful Role of Photon Energy during the Great Shift
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2010. július Fred Sterling
A magyar fordítás forrása: univerzumitudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Ma a fotonenergiáról akarok beszélni, ami egy olyan forrás, amely egy nap fõ erõforrásotok lesz, és nem csupán jármûveiteknek, és más készülékeiteknek, hanem testeteknek is. A fotonenergia hullám alakban jelenik meg, mégis egyedi jellegû. Azaz, a foton hullám egy részecskeként mûködik. A fotonenergia már régebben itt van, mint ahogy azt elképzelhetitek. 50 000 évvel ezelõtt hozták el erre az útra, Lemuria idõszaka alatt, és most a Tudatban történõ Változás során jelentõs szerepet fog játszani.

Kormányotok [USA] tudatában van a fotonenergiának, azonban nem akarja, hogy túlságosan tisztában legyetek vele. Tehát, minden tõlük telhetõt megtesznek, hogy háttérbe szorítsák a fotonenergia ismeretét ,,Mi az Emberek" körében. A fotonenergia széleskörû használata meg fogja változtatni gazdaságotokat, mert a foton nem lekötött, és a nap minden másodpercében körülvesz titeket. Nem számíthattok fel [díjat] az embereknek valamiért, amit egyszerûen belélegezhetnek. Ami a foton fõ erõforrásotokként való hasznosítását illeti, ez az, ahol galaktikus energiáitok belépnek a képbe.

FELISMERNI A FOTONENERGIÁT A MOSTBAN

Nyitóbeszédem rövidre fogom, hogy felkeltsem étvágyatokat, hogy így mondjam. Meg akarok válaszolni annyi kérdést, amennyit tudok, tehát, kezdõdjön a kérdezés.

KÉRDÉS: Honnan tudjuk, hogy létezik a fotonenergia, hiszen nem látjuk?

KIRAEL: Ó, létezik. Már több mint húsz éve beszélek a fotonenergiáról, nem csupán azért, mert létezik, hanem mert ez lesz e változó folyamat során életetekben a fõ hatás. Max Planck és Albert Einstein tanulmányozta ezt.[1] Tudósaitok képesek meglátni berendezéseiken keresztül, és írtak is már errõl. Megtalálhatjátok cikkeiket az Interneten.

A fotonenergia körülveszi a Föld síkját. Bolygó rendszeretek átutazik a fotonenergia külsõ szélén, lassan tovább mozdulva annak magja felé. A Föld bolygó rendelkezik tudattal, és tudja, mennyi fotont tudtok felvenni, és mennyit nem. Ha a Földnek fel kéne gyorsítani, azért, hogy elérje a fotonöv középpontját, a fotont uralkodó erõvé téve itt, világotok nehézségekbe ütközne, hiszen egyetlen létezõ technológiátok sem mûködne. Nem lennétek képesek mûködtetni autóitokat, repülõiteket, rádióitokat, televízióitokat, számítógépeiteket, stb.

Amikor ez a sok foton belép légkörötökbe, mágneses mezõtök meg fog változni, és meg kell majd tanulnotok, hogyan alkalmazzátok a fotont erõforrás gyanánt. A benzin csekély, vagy semmilyen szerepet nem fog játszani életetekben, és kormányotok, tudósaitok tudják ezt. Tehát, kicsinyes titkukként fogják megtartani a fotont, míg el nem használjátok az összes benzineteket, gázotokat, és olajotokat. Ez ostobaság, viszont ez az igazság.

Kérditek, honnan tudjátok meg, hogy a fotonenergia jelen van a Mostban. Vegyetek egy prána lélegzetet, és vonjátok be a fotont testetekbe. Tegyétek ezt naponta, és meg fogjátok látni a változásokat testetekben és elmétekben. Fényesebbé, könnyebbé váltok.

A LEMURIAI SZÁMMISZTIKA ALKALMAZÁSA A FOTONENERGIA ELÕREJELZÉSEKNÉL

KÉRDÉS: Az utóbbi idõben a fotonszint elõrejelzésed, melyet havonta teszel közzé a hírlevélben, három számjegyû, tizedesvesszõvel, például: 5,87. Mit képvisel az elsõ, második és harmadik számjegy?

KIRAEL: Ez a formátum a precizitást szolgálja. Ezen túl, a fotonszintek a lemuriai számmisztikán alapulnak, mely az egytõl kilencig terjedõ számokat veszi alapul, mely közül mindegyik rendelkezik sajátságos jelentéssel, és ahol minden kétjegyû, vagy többjegyû számot lecsökkentenek egy számjegyre.[2] Ha nem teszel többet, minthogy megtanulod a lemuriai számmisztika jelentését, jobban meg fogod érteni a fotonszint elõrejelzést.

Akár egy, két, három, vagy több számjegy van az elõrejelzésben, mindegyiknek van külön jelentése és jelentõsége egyenként, valamint a többi számhoz fûzõdõ viszonyában egyaránt. Tehát, mondjuk, a fotonszint 3,22. Ha összeadjátok az egyes számjegyeket, az héttel egyenlõ, mely az átmeneti szám a lemuriai rendszerben. Azon a napon lehet, hogy valamit tenned kell az átmenettel kapcsolatosan. Ha nem tudsz rálelni, min kéne átmenned, az fog megtalálni téged. Tehát, fordíts figyelmet mindenre életutad során.

Továbbviheted utad azáltal, hogy külön megvizsgálod a számjegyeket. A 3,22-es fotonszint esetében, a három képviseli az igazságot, bizalmat és szenvedélyt, ezen harmadik dimenziós utazás összpontosításában. A 2 képviseli az egyensúlyt, és ebben az esetben ez kettõs egyensúly (22 = 2+2), vagy 4, mely minden egyensúly egyensúlya. Olyan mélyen értelmezheted ezeket a számokat, ahogyan akarod.

Elõször a 3,22-es fotonszint egy kicsit alacsonynak tûnik, azonban az egyensúly számít. Az öt az alapvetõ foton egyensúly, és a lemuriai számmisztikában az 5 képviseli a szerelmet / szeretetet. Tehát, amikor a fotonszint 3,22, találjátok meg az egyensúlyt azáltal, hogy egy kicsit jobban szeretitek magatokat azon a napon, mert a fotonenergia a 3,22-es szinten nem képes elhozni fényeteket számotokra. Ez azt jelenti, hogy muszáj egy pár prána lélegzetet vennetek, hogy több fotont vonjatok be, mely segít felemelni szeretetetek / szerelmetek szintjét, hogy elérjétek az egyensúlyt.

Azon a napon, amikor a foton magasabb, mint 5, az egyensúly elérése trükkösebb. Az egyensúly abból ered, hogy hogyan játszol a számokkal. Ha a fotonszint 8 lenne, jelentve azt, hogy egyik lábaddal ebben a világban vagy, és a másikkal a látatlan világban, akkor három számjeggyel alacsonyabban akarnád fenntartani testedben a fotonszintet, azért, hogy az öt egyensúlyában lélegezz.

Ha a fotonszint 7,11, akkor tudnád, hogy egy átmeneti térben vagy. Két számjeggyel alacsonyabb szinten kell belélegezned a fotont, hogy elérd a szerelem egyensúlyát. Ha a két egyest veszed, mely a Teremtõ száma, tudod, hogy kettõvel egyenlõk, mely a kettõsség egyensúlyát képviseli. Ha a kettõt hozzáadod a héthez, az kilenccel egyenlõ, mely a befejezés / beteljesülés. Ebben a példában, négy értékkel alacsonyabb szinten kell belélegezned a fotonenergiát, hogy elérd az egyensúlyt, és amikor ezt teszed, egész leszel. Megteremteni az egyensúlyt minden szinten a lélegzés iránti szándék meghozatala révén, az egyetlen, amire szükséged van, hogy a szerelemben légy [szerelmes légy].

A FOTONENERGIA GYAKORLATI EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMAZÁSA

KÉRDÉS: Hogyan dolgozhatok a fotonenergiával, hogy jobbá tegyen életem a Mostban?

KIRAEL: Legnagyobbrészt, az emberek még azt sem tudják, hogy a fotonenergia körülveszi õket. Csupán a fotonszint elõrejelzésemrõl beszéltünk. A fotonszint akár magas, akár alacsony, mindig a középvonalban akartok lenni. Ez azt jelenti, hogy az ötös szintet akarjátok fenntartani, ami a szerelem egyensúlya. Amikor vesztek egy prána lélegzetet a koronacsakrátokon át, ez a lélegzet automatikusan fotonenergiát vesz fel, és von be testetekbe. A foton a pránával lemegy a Szignál Sejtbe, vagy tobozmirigybe, ahol összekeverednek. Amikor a fotonenergia és a prána összehangolódott a tobozmirigyben, a testben minden sejt azonnal értesül arról, hogy a fotonenergia feldolgozás alatt áll.

Egy kis idõbe még eltelik, mielõtt a foton válik az egyetlen energiaforrásotokká. Addig, míg ez meg nem történik, vegyétek fizikai ,,jármûveteket" [azaz testeteket], és pörgessétek fel a fotonenergiával. Naponta egyszer vagy kétszer vegyetek prána lélegzetet azzal a szándékkal, hogy fotont vonjatok be. Ha megfáztok, prána lélegezzétek be a fotont ebbe, és tegyétek meg ezt az utazást, akár öt napba, akár ötven napba telik. Ha valamit meg akartok gyógyítani, tegyétek meg az utat, és összpontosítsatok arra a területre, melyet meg akarnátok gyógyítani. Meg fog gyógyulni. Ha fáj a térdetek, a foton dolgozni fog ezen a fájdalmon, ha erre megkéritek. Nem fogja automatikusan a fájdalmat megcélozni. A ti betáplálásotok szükséges ehhez. Meditációban elküldhetitek a fotont azáltal, hogy a térdetekre összpontosítotok, majd térdeteken kívülre mentek, és bevonjátok a fotont a térdetekbe.

Ha valaki a családban Alzheimer kórban, vagy más betegségben szenved, vonjátok be a fotont testetekbe a tobozmirigyen keresztül prána légzéssel, majd világítsátok meg kezeteket ezzel, rátéve kezeteket az illetõ koronacsakrájára. Szándékkal küldjétek el a fotont a személy koronacsakrájába, azért, hogy leutazhasson az érintett területre, és az egész testen át.

Ha futó vagy, végy prána lélegzetet, bevonva a fotont testedbe, le tüdõdbe, vissza tüdõdbõl a szívedbe. A szív le fog lassítani, megnövelve állóképességed, a futást könnyebbé és kevésbé megfeszítõvé téve. Gyorsabban és simábban fogsz futni, és testtartásod tökéletes lesz. A foton ötször hatásosabb az oxigénnél. Amikor egy mérföldet lefutsz, egy bizonyos mennyiségû oxigént használsz fel. Nos, ugyanennyi foton öt mérföldre visz el téged.

Meditációtok egy másik szintre jutna, ha prána lélegzetet vesztek, és belélegzitek a fotont, majd kilélegzitek azzal a szándékkal, hogy lepattanjon testetekrõl, kiáradva szemetekbõl, ujjaitokból, vagy bárhonnan, ahonnan akarjátok. Gyakoroljátok a meditációt prána légzéssel, belélegezve a fotont, majd kilélegezve testetek pórusaiból, egy buborékot felépítve körétek. Üljetek ebben a buborékban, és érezzétek át a foton hatalmát, erejét. Nem fogjátok tudni mennyi ideig voltatok távol, míg rá nem pillantotok az órára, mert elveszítitek az idõvonalat. A fotonenergia a tér-idõn túl van. Azt fogjátok gondolni, hogy öt percet meditáltatok, azonban az óra húsz percet fog mutatni. Majd meg akarjátok tenni ezt minden nap, lehet, hogy kétszer egy nap, minden nap. Mindegyik esetben, ha elõször nem sikerül, folytassátok a próbálkozást.

KÉRDÉS: Az olyan dolgok használata helyett, mint az asztrológia, alkalmazhatjuk inkább a havi foton elõrejelzést életutunk útmutatója gyanánt?

KIRAEL: Ó, ne hidd, hogy valaha is akarnád ezt tenni. A foton egyedül nem képes kalauzolni utadon. Emlékezz: fordíts figyelmet mindenre utazásod során. Ezenkívül, az asztrológia egy nagyszerû utazás, melynek a vonzásokhoz és taszításokhoz van köze ezen a bolygón. Az asztrológiának megvan a maga helye, csakúgy, mint a fotonnak. Lehet, hogy még ráleltek arra, hogy a csillagok összhangban vannak a foton elõrejelzéssel. Ne hagyjátok ki a számításból egyiket sem a másik rovására.

A FOTONENERGIA HATÁSA A FÖLDRE

KÉRDÉS: A fotonszint egyenletes az egész Föld síkján, vagy vannak területek, ahol a fotonszint magasabb, illetve alacsonyabb?

KIRAEL: Megegyezõ a világ körül. Amikor a Föld síkja áthalad a fotonon a 3,22 szinten, a fotonszint nem változik az egyik helyrõl a másikra a Föld síkján.

KÉRDÉS: A fotonenergia hat a földrengésekre, vulkánkitörésekre, és más Föld változásokra?

KIRAEL: Te, e Föld síkján egyénként gyorsan mész át a fotonon, kevesebb megpróbáltatással, mint az Anyaföld, aki a tudatosság hatalmas síkjaként, lassabban halad keresztül a fotonon, mely drámaibb hatással van rá.

A fotonenergia hat az Anyaföld kitöréseire, felerõsítve õket. Tehát, nem számít, hogy a foton magas, vagy alacsony. Nem számít, milyen a fotonszint, ha egy vulkánkitörés történik, a fotonenergiát a kitörés helyszínére vonzzák, és köré fog épülni. Ha meg kellene mérnetek a vulkánkitörés helyszínén a fotonenergiát, duplája, vagy triplája lenne a külsõ területekhez képest. A foton tudja, hol fog megtörténni a kitörés, és segít felszabadítani a vulkánt. A foton nem rendelkezik ítélettel. Fotonenergiát ad a vulkánkitöréshez, hogy a Teremtõ nevében elérje az egyensúlyt.

Ha el tudnátok jutni egy tornádó szemébe, az majdnem teljesen telített lenne fotonenergiával. A foton bejut ebbe az áramlatba, és ott marad, míg ki nem fújja, és szabadjára nem engedi ennek a tornádónak a szemét. Amikor ez megtörténik, a tornádó véget ér.

Ami a földrengéseket illeti, a foton megnöveli rázkódásukat az epicentrumban. Kollektív gondolataitok átirányíthatják az energiát, azért, hogy a földrengések befolyási övezeteteken kívül törjenek ki. Vessetek egy pillantást azokra a helyekre, ahol a földrengések megtörténtek. Lehetséges, hogy az emberek Los Angelesben oly sokáig távol tartották a földrengéseket, egyszerûen azért, mert nem akartak földrengést? Ez így helyes. Gondolataik és szenvedélyük, melyet belehelyeztek ezekbe a gondolatokba, hatottak.

Los Angeles embereinek volt elég múltbéli tapasztalatuk a földrengésekkel kapcsolatosan, hogy sakkban tartsák ezeket a kitöréseket pillanatnyilag. Ha nem akarnak földrengést, nem fog megtörténni ott; azonban meg kell történnie valahol. Tehát a földrengések olyan területeken történnek meg, ahol az emberek kevésbé összpontosítanak a földrengésekre, a fotonra, lelkiségre, stb.

Ha Los Angeles emberei önelégültté válnak, ott a törésvonal átél némi változó tevékenységet. Ne legyetek olyan elbizakodottak, hogy azt gondoljátok, hogy egyszerûen ,,elimádkozhatjátok" utatokból ezeket a földrengés utakat végképpen. Megtehetitek, azonban nem hiszem, hogy elég erõsek vagytok.

KÉRDÉS: Létezik hasonlóság aközött, ahogy a foton az Anyaföld testére hat, és aközött, ahogyan a mi testünkre hat?

KIRAEL: Testetek nagyon hasonlatos az Anyaföldéhez. Amikor az Anyaföld nem rendelkezik elég fotonnal, kitör, és bevon fotont magába, hogy megalkossa az egyensúlyt a gyógyuláshoz. Ha az Anyaföld be tudna vonni fotont más módon, létrehozna egy esélyt a további gyógyuláshoz egy sokkal magasabb szinten. Tehát, milyen más módon képes az Anyaföld fotont bevonni? Szert tud tenni a számára szükséges fotonra, ha megtisztelitek õt azáltal, hogy fényt küldtök neki, és szeretettel bántok vele. Ez azt jelenti, hogy nem tizedelitek meg erdeit, nem szennyezitek vizeit, nem hoztok létre háborúkat, vagy nem kötelezitek el magatokat egyéb más tevékenységben, mely negatívan hat egyensúlyára. Az anyaföld olyan módokon gyógyulna, melyeket még el sem tudtok képzelni.

Amikor az emberi test fájdalmat tapasztal, ez azért van, mert nincs elég fotonenergia testetekben. A fájdalom kitör és szétrombolja egyensúlyotokat, tehát muszáj prána légzést vennetek, és belélegezni a fotont. Érezni fogjátok teljes testetek szeretetét és fényét. Ha prána légzést vesztek, és bevontok fotont erre az életútra, ma sokkal jobban lesztek, mint tegnap. Ha prána légzést vesztek, és meghaltok, ez azért van, mert ezt választottátok. Ha nem gyakorolnátok a prána légzést, lehet, hogy egy pár nappal elõtte halnátok meg, sõt, lehet, hogy egy pár évvel elõtte. Garantálom, hogy testetek egy kicsit tovább tart ki a fotonnal, mint nélküle.

A FOTONSZINT A HÁROMNAPOS SÖTÉTSÉG ALATT

KÉRDÉS: Mi az a fotonenergia szint, mely kiváltja a háromnapos sötétséget?

KIRAEL: A fotonszint 1-es lesz, amikor a háromnapos sötétség elkezdõdik, és a 9-es szinten lesz, amikor véget ér. Amikor a Föld teljesen behatol a fotonövbe, a fotonenergia az egyes szintre megy, mert ki fogja szívni az összes harmadik dimenziós energiát. Ez rosszul hangzik, azonban ez igazán jó. A foton kiszívja a Föld energiamintáját. Amikor ez megtörténik, azt fogjátok érezni, hogy elveszítitek az eszméleteteket. Elalszotok, és nem lesztek tudatában a háromnapos sötétségnek, és semminek, mely ezalatt az idõ alatt bekövetkezik.

Testetek egy drámai utazást él át ezalatt a három nap alatt, melyet a lemuriai számmisztika kifejez. Elõször megérzitek majd a Teremtõ szerelmét (1), majd elalszotok, mely után mindent kiegyensúlyoztok (2), és alkalmazzátok az igazságot, bizalmat és szenvedélyt alapként, hogy kijussatok ebbõl a harmadik dimenziós utazásból (3). A második napon DNS-eteket varázslatosan felviszik a negyedik fénybe, és inkább négy szállal fogtok rendelkezni, mint kettõvel (4), és az a szerelem, melyet akkor éreztetek, amikor elaludtatok, erõsebben lép mûködésbe (5). Majd az összes mesterrel találkozni fogtok (6). Ezután, átmentek a következõ szakaszba (7), amikor a galaktikus energiák lesznek jelen, hogy segítsenek nektek ezen az egész úton keresztül (8), így eljuthattok a befejezéshez, beteljesüléshez, és felébredtek egy új világra a harmadik napon (9).

Ez a három nap csodálatos lesz. Amikor felébredtek, megjavultok. Néhányan közületek tovább alszanak, mint három nap, mert egy kicsit tovább tart majd átjutni a növekvõ fotonszinteken, azonban ez mind rendben van, mert a szerelemre fogtok ébredni. Ha fel akartok készülni erre az eseményre a Mostban, kutassátok az egyensúlyt - az 5 lelkét, a szerelem energiát. Minél kiegyensúlyozottabbak vagytok, annál kevésbé lesz megpróbáló a változás testetekben ezalatt a három nap alatt.

A FOTON KÖLCSÖNHATÁSA A MÁGNESES MEZÕKKEL ÉS A NAPKITÖRÉSEKKEL

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy a fotonenergia gyorsan csökkenti a Föld mágneses erõterét. Ez a harmadik dimenziós mintáinkat és a fátylakat is megváltoztatja?

KIRAEL: Az emberi testi folyamatoknál a mágneses erõt gravitációnak [nehézkedési erõnek] hívják. A harmadik dimenziót most fokozatosan megszüntetik, tehát harmadik dimenziós testetek is megszûnik. Folytatnotok kell a prána légzést, mert még nem vagytok kinn ebbõl a dimenzióból. A fotonenergia meghosszabbítja [életeteket] és megerõsíti testeteket, míg át nem juttok a harmadik dimenzión. Ha semmi mást nem fogtok fel abból, amit ma mondok, tudjátok azt, hogy ha be akartok jutni a negyedik fénybe, használnotok kell a fotonenergiát.

KÉRDÉS: A tudósok a napkitörések tevékenységének tetõzését várják 2011-ben. Hogyan hatnak egymásra a napkitörések és a fotonenergia?

KIRAEL: Amikor napkitörések történnek, robbanásnak tûnnek. Olyan messze hatolnak, amennyire tudnak - legalább 160 kilométerre eltávolodva a Naptól - majd utána kifogynak a gázból, és elégnek. Minden alkalommal, amikor kilövell egy napkitörés, távolabbra jut el, mint az elõtte lévõ, a Nap gázait magával vonva. A fotonenergia behatol, és visszalendíti ezt az energiát a Napba, megtöltve azt a lyukat, melyet a kitörés hagyott maga után. A fotonenergia nem ég el, még a Nap légkörében sem.

Megállíthatnátok ezeket a napkitöréseket, melyeknek meghatározott hatása van Földi síkotokra. A hatás nem olyan nagy, melyet érezhetnétek itt a Föld síkján, azonban a Föld síkját körülvevõ energiára hatnak ezek a kitörések, és nem jó módon. Néhány ember elkezd figyelmet fordítani ezekre a napkitörésekre, és ez hoz változást számotokra. Építhettek fotonenergiát a Föld köré, hogy lecsökkentsétek a napkitörések hatását. Amikor prána lélegzetet vesztek, és befújjátok a fotont a légkörbe, hatást gyakoroltok a napkitörések tevékenységére. Az imádság és a meditáció is segít.

A FOTONENERGIA HATÁSA A VEGYI SÁVOKRA

KÉRDÉS: Ez egy kérdés a vegyi sávokkal kapcsolatosan európai tudósoktól. A Chemtrail Central weboldala szerint ( www.chemtrailcentral.com ) a vegyi sávok kémiai sávok, melyeket a levegõben hoztak létre a repülõgépeken található permetezõ rendszerek, bármely magasságban. Kérdezõnk azt mondja, hogy Izlandon a legutóbbi vulkánkitörést követõen, napokra törölték az összes légi járatot Európa felett, beleértve a vegyi légi járatokat is, - hosszú évek óta elsõ alkalommal. Ennek eredményeképpen számos ember arról számolt be, hogy másképpen, energetikailag sokkal könnyebbnek érzi magát. A vegyi sávokat arra használják, hogy leblokkolják a fotonenergiát, nehogy elérje az emberi lényeket, és hogyan változtathatjuk meg a vegyi sávok hatását?

KIRAEL: A vegyi sávok régóta jelen vannak, és nem távoznak a közeljövõben. Ezek tudományos kísérletek a Föld síkján, melyek hozzájárulnak, hogy tudósaitok megtudják, mi fog történni a Földön. Gondoljatok arra, hogy a Földetek rendelkezik egy adatbázissal az eljövendõ eseményekrõl. A vegyi sávok lehetõvé teszik tudósaitoknak, hogy elolvassák ezt az adatbázist, hogy megállapítsák, mikor lesz a következõ hurrikán, tornádó, vagy földrengés, vagy bármi, ami bekövetkezik. Habár az Egyesült Államok egy ideje alanya a vegyi sávoknak, nincs olyan régen kitéve ezeknek, mint Európa.

A média felnagyítja a vegyi sávok súlyosságát, melyet igazából a fotonenergia tart sakkban. Az elmúlt 18 évben, vagy régebben, a vegyi sávok felkínáltak a fotonenergiának egy lehetõséget, hogy kiterjessze hatalmát, és a foton rájött, hogyan tartson vissza annyi vegyi sávot, amennyit tud. A vegyi sávoknak hosszú idõbe telik, hogy elérjék a Föld síkját. Így a fotonenergiának van ideje beburkolni õket.

Az Istennõ Fény, melyet Lemuria idõszakában helyeztek el a Föld síkja köré, szintén meggátolja, hogy a vegyi sávok átszivárogjanak. Mégis, a foton és az Istennõ Fény nem képes elvégezni az összes munkát. Ha a vegyi sávok beszivárognak légkörötökbe, ez a ti hibátok. ,,Mi az Emberek"-nek össze kell jönnünk együttesen, és prána légzést kell vennünk, belélegezve a fotonenergiát, majd kilélegezve a vegyi sávokba. A vegyi sávokat távol fogjátok tartani az átszivárgástól. Imáitokkal is távol tarthatjátok. Ez egy kis idõ lesz, azonban végül a vegyi sávok a múlt dolgai lesznek.

Ez a könnyedség, fényesség, melyet az emberek éreztek, amikor a vegyi sáv légi járatokat megállították, a belélegzésre több fotonhoz való hozzáférésnek egy visszatükrözõdése volt, hiszen a fotonenergiának nem kellett beburkolni a vegyi sávokat.

A FOTONENERGIA, FÉNY ÉS VÍZ KÖLCSÖNHATÁSAI

KÉRDÉS: Mit foglalt elméletbe Albert Einstein a fotonenergiával kapcsolatosan, ami ma valósul meg?

KIRAEL: Ó, csupán mindent. Einstein kibõvítette Max Planck elméletét. Einstein életútja önmagát olyannyira erõvel telítõ volt, hogy majdnem megölte õt, olyan értelemben, hogy egy negyedik dimenziós lény volt, és nehézségei támadtak, hogy visszatartsa útját erre az életidõre. Einstein megértett mindent a fotonról, melyet ma tudtok, és abba halt bele, hogy nem volt képes errõl az embereknek beszélni.

Az olyan energiák, mint Albert Einstein és Max Planck itt vannak, hogy mozgásban tartsák az utat. Einstein sosem hagyta el e Föld síkját. Még mindig Európa és Amerika körül barangol. Amikor a tudósoknak van egy váratlan gondolata a fotonról, ez olyan energiáktól ered, mint Einstein és Planck. Sajnos tudósaitok azt mondják ezeknek a gondolatoknak, hogy távozzanak a fejükbõl, és a gondolatok elmennek; azonban, ha azt mondanák, hogy ,,mondj többet errõl", az energiák több gondolatot tennének be a fejükbe.

KÉRDÉS: Valójában mennyi fotonenergiát lélegzek be, és rakok be sejtjeimbe most?

KIRAEL: Mennyi lélegzetet veszel egy perc alatt?

KÉRDEZÕ: Sosem számoltam.

KIRAEL: Hadd könnyítsem meg. A fotonenergiának kb. 12 százaléka jut be testedbe. Ez sok. A legtöbb ember, aki nem bírja a Szignál Sejt Gyógymódot, vagy bármely más gyógyítási módozatot, ahol a légzés fontos szerepet játszik, csupán 0,05. 0,06, 0,08 százalékot visz be. Ha mindig prána légzést veszel, naponta fél órát meditálsz, és imádkozol, szert tehetsz a fotonra ezen felül.

KÉRDÉS: Bármikor, amikor az Istennõ csoportban vagyunk, a Fény Ezüst Szárnyain [Silver Wings of Light], és veled keresztelünk, kiemeljük a fotonenergiát a vízbõl, azáltal, hogy simogatjuk, veregetjük a vizet tenyerünkkel. Hogyan hat ez a keresztelést fogadó személy négy testére?

KIRAEL: Amikor kört alkottok a vízben, simogatjátok, veregetitek a vizet, és megemelitek a fotont, ez nemcsak arra a személyre hat, akit keresztelnek, hanem az egész Föld síkjára, mely imádja ezt. Ennek az útnak a megtétele az Istennõk körét igényli. Amikor elõször meglegyintitek a vizet, lehet, hogy egy kicsit szédültök, mert a foton elkezd felerõsödni, tehát képes összekapcsolódni a felettetek lévõ erõkkel, az egész úton az ózonon keresztül, és azon túl. Tiszta fotonenergiát von be a vízbe, ahol ti vagytok, és lehatol a Föld síkjába. Az a személy, akit keresztelnek, a kör közepén van, tehát erõsebbé, és hathatósabbá válik. Az energia a simogatás, veregetés okán az ,,éteri" szövetben idõzik, és az ózonban 30-45 percig marad, majd amikor lejön, erõsebb, és tiszta.

KÉRDÉS: Testünk több fotonenergiát fog elrendezni, mint a víz, ahogy a negyedik fénybe mozdulunk el?

KIRAEL: Testetek jobban lesz víz, mint most, tehát, képesek lesztek több fotont / fényt megtartani testetekben. Valójában, minél több víz van testetekben, annál több fényt képes kibocsátani. Testetekben a magasabb százalékú víz automatikusan képessé tesz titeket, hogy eljussatok a meditációba, és a negyedik dimenzióba.

Most testetek 70 százaléka víz. Eljuttathatjátok a 88 víz százaléknyira, csupán a keresztelés révén.

A DNS KITERJESZTÉSE ÉS GYÓGYULÁS A FOTONENERGIÁVAL

KÉRDÉS: Mi a kapcsolat a DNS és a fotonenergia között?

KIRAEL: Amikor elérkezik, hogy átmenjetek ezen a harmadik dimenzión a negyedik dimenzióba, kell, hogy elérhetõ legyen számotokra a másik két DNS szál. A fotonenergia jól mûködik a négy szálas DNS-sel. Legtöbbetek rendelkezik az extra DNS szálakkal, és emiatt vesz körül titeket oly sok foton. Ezek egyszerûen még nem rezegnek. Ha mindennap veszel prána lélegzetet, 70 billió [10&#185;&#178;, avagy ezermilliárd] sejtetek mindegyike ízelítõt kap a fotonból. Ha csupán egy prána légzést vennél egy nap, aktiválnád sejtjeid, melyek ezután megerõsödnének, és kiterjeszkednének.

Így hat a foton a DNS kiterjesztésére. A dupla csavarvonalatok, vagy két szálas DNS-etek széthasad, és másik két DNS szálat formál meg. Akkor, amikor a széthasítás megtörténik, az RNS a teljes szervezeteteken áthalad, és beszél a többi sejthez testetekben. Mivel az RNS fogékony a prána energiára, a foton sokkal meghatározottabb módon fog áthaladni szervezeteteken.

Más szavakkal, arra fog összpontosítani, hogy merre tart. Haldokló sejtjeitek erõsebbé válnak, ha prána lélegzetet vesztek, és bevonjátok a fotont, mert a négy szálas DNS-sel, a foton automatikusan oda megy, ahol szükség van rá. Használhatjátok a fotonenergiát, hogy utazzatok a negyedik fénybe fénytestetekben, mialatt a négy szálas DNS sértetlen marad fizikai testetekben. Meditáljatok, vegyetek prána lélegzetet, és alkalmazzátok a fotonenergiát.

KÉRDÉS: Mik a kettõs mágneses fotonok, és milyen szerepet játszanak a gyógyulásban?

KIRAEL. A kettõs [duális] mágneses fotont 18 évvel ezelõtt fedezték fel, amikor a tudósok azt látták, hogy a foton arra kényszerítette magát, hogy megduplázza energiáját. Más szavakkal, valahányszor a fotont szabadjára engedik, megduplázza magát. Csupán elképzelni tudjátok az elõnyöket a gyógyulás birodalmában. Minden a fényben gyógyul. Megduplázzátok a gyógyító fény energiát.

A BÁLNÁK ÉS DELFINEK TÖBB FOTONT LÉLEGEZNEK BE, MINT LEVEGÕT

KÉRDÉS: A bálnák és delfinek levegõt, vagy fotont lélegezni jönnek fel a vízfelszínre?

KIRAEL: Ha a bálnák feljönnek levegõért tíz másodpercre, csupán két másodperc töltõdik meg levegõvel, a másik nyolc fotonnal telített.

KÉRDÉS: Tehát élõ szervezetük inkább a fotonon, mint a levegõn alapul?

KIRAEL: Kétségtelenül. Ha annyi idõt töltenétek a vízben, amennyit õk, ugyanezzel a szervezettel rendelkeznétek. A delfinek két százalékkal maradnak le a bálnáktól. Ha feljönnek egy tíz másodperces ,,spriccelésre" (apropó egy hosszú spriccelésre), négy másodperc a levegõ belélegzése, és a másik hat másodperc a foton belélegzése.

A fotonenergia megnövelheti agykapacitásotokat. Az delfinek agyának átlagos mérete sokkal nagyobb, mint az emberi agy. A bálnák agya még ennél is nagyobb, és agykapacitásuk 75 százalékával dolgoznak. Amikor elérkeztek a negyedik dimenzióba, bekerültök a pránába, és a fotonba, és 30, 40, 50 százalék körüli lesz az agy kihasználtsága a kezdetektõl fogva.

FOTONENERGIA INGYENES ÉS MINDENÜTT JELENLÉVÕ

KÉRDÉS: A galaktikus birodalmak ,,Mi az Embereket" fogják tanítani, hogyan alkalmazzuk a fotonenergiát, vagy a kormányok hivatalnokait fogják tanítani, akik majd átadják az információt nekünk?

KIRAEL: A galaktikus erõk nem sokra mennek a kormányzati hivatalnokokkal. Ha így lenne, galaktikus testvéreitek ,,Mi az Embereknek" adnák át az irányítást. Át fogják adni az összes tudást és energiát ,,Mi az Embereknek". Azok, akik megpróbálják irányítani és uralni a fotont, azok vissza is tartják azt ,,Mi az Emberektõl", mert pénzt akarnak keresni, és uralkodni akarnak felettetek és a fotonenergia felett. Nos, nem birtokolhatják a fotont, és nem birtokolhatnak titeket, ha nem akarjátok, hogy birtokoljanak.

A foton mindenütt jelenlévõ és ingyenes, körülöttetek lebeg, arra várva, hogy szolgálatotokra legyen. ,,Mi az Emberek" csupán be akarják lélegezni, használni akarják, és hathatóssá akarják tenni. A galaktikus birodalmak meg fognak tanítani nektek mindent, ami szükséges ahhoz, hogy tudjátok, hogyan tegyétek hathatóssá magatokat és a fotont. A politikusok még nem is fognak errõl tudni. Túl késõ lesz számukra, hogy tõkét kovácsoljanak maguknak ebbõl az ingyenes energiából.

ZÁRSZÓ

A fotonról szóló információ megtalálható a ,,szövetben". A foton már jelen van ezen az úton, testetek körül lebegve, és készen áll számotokra, hogy megcsapoljátok. Imádkozzatok, meditáljatok, vegyetek prána lélegzetet, lélegezzétek be a fotont, és hangoljátok be testeteket, hogy készen álljatok a negyedik fényre. A foton hatalommal bír. Alkalmazzátok azt, amit nektek adtak. Meg fogjátok találni azt a szerelmet / szeretetet, melyet kutattatok.

Jó estét.

[1] Max Planck a Kvantumelmélet atyjaként volt ismert. Plancknak a fotonenergiával kapcsolatos munkáját vitte a következõ szintre Albert Einstein. Lásd: www.spaceandmotion.com
[2] A lemuriai számmisztikában [numerológiában] az 1-es szám a Teremtõ, a 2-es az egyensúly / kettõsség, a 3-as az igazság, bizalom és szenvedély, a 4-es a gondolat, vagy a négy test egyensúlya, az 5-ös szám a szerelem / szeretet, a 6-os a mester száma, a 7-es az átmenet, a 8-as a világok közötti kommunikáció, és a 9-es a befejezés / véghezvitel / beteljesülés.
Lásd: magyarul a témában korábban lefordított cikkeket, illetve a ,,Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltáshoz" címû könyvet (angolul, kiadja a Lightways Publishing, e-könyv formában letölthetõ a www.kirael.com oldalról).

Kahu Fred Sterlingrõl
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítõjeként szolgál Kirael mester [vezetõ] tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Õ a szerzõje számos könyvnek, többek közt: ,,Kirael: A Nagy Változás", ,,Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán", és ,,Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve" címû könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhetõ közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing&#8482; modality] úttörõje.

2010. Fred Sterling
A magyar fordítás forrása: univerzumitudatossag.blogspot.com/Link

--
Utolsó szerkesztés: 13 éve 6 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218