header ok

Szellemtan

Indigógyerekek

Több
14 éve 10 hónapja - 14 éve 10 hónapja #3144 Írta: Margit
Indigógyerekek téma létrehozva Margit által
Indigógyerekek- Karsay István

Elkezdtem egy csodálatos elõadás sorozatot, indigógyerekek. Összefoglaló név, mely tartalmazza a kristály, gyémánt, szivárvány szülötteket is, és szinte mindenkit érint!

Sok felnõtt nem tudja magáról hogy az, mert mindenki azt hiszi, hogy csak a fiatalok azok, pedig nem igaz, nagyon régóta születnek le ezzel a tulajdonsággal, segíteni õket, vagy magukat megváltani.

Sokunknak a gyermekei azok, vagy az unokák, nem tudják kezelni õket, hiperaktívak, különleges képességeik vannak, és sajnos sok esetben az orvosok tanácsára teletömik õket mérgezõ vegyületekkel (antidepresszáns stb..), vagy a pszichiátrián végzik!

Erre adok gyakorlati megoldásokat az új elõadásommal, most Kecskeméten elkezdtem, két délutánt foglal magába a jelenlegi állapotában az elõadás, de lehet az idõponton változtatni, így akit érdekel és megszervezi, szívesen elmegyünk elõadást tartani, a minimális költségeket kell szokás szerint fizetni, mert az elõadást ingyen tartjuk.

Komoly feladat hárul mindenkire, a "meg - nem értett" , "fel nem - ismert" nemzedék beillesztésére, segítésére, és ami FONTOS: nagy része minket jött tanítani!

Így ezért is kell rájuk még jobban odafigyelni, mert minket segítenek, felelnek, lerombolják a megkövesedett szabályokat, rossz intézményrendszereket, és ehhez partnernek kell lenni, mert az élet úgyis rákényszerít erre minket, az élet letérdepeltet ha szükséges, sok esetben félreértjük õket.

Itt található a kecskeméti elõadásom elsõ két része, az áprilisi hírlevélben lesz a folytatás, és a teljes indigóanyagom írásos változata.

Indigó elõadás link:

Indigógyerekek elõadás Kecskemét 2011.02.12. Karsay István
data.hu/get/3506802/Karsay_I_Indigogyerekek_1_.mp3
data.hu/get/3506819/Karsay_I_Indigogyerekek_2_.mp3

És akkor nézzünk egy részletet az elõadásomból:

Elõadás részlet:

Miért nekem kell megértenem a felnõtteket, miért nem õk értenek meg engem? Én nem voltam soha felnõtt, õk viszont már voltak gyerekek. Ha én felnõtt leszek, sosem fogom elfelejteni, hogy valamikor gyerek is voltam.
(Monostori Mária: Kettévált világ.)

Be kell vallanom, hogy a gyakorlati szellemtannal foglalkozok.
Ez itt is jelent?
Ez elméleti szellemtanos (vagy ezoterikus) mondjuk tudja, hogy megy egy vonat Budapestrõl Miskolcra. A gyakorlattal foglalkozó felszáll a vonatra, és elmegy vele, sokszor az ismeretlenbe.
Egész életemben így tapasztaltam meg mindent, a saját bõrömön, sokszor már féltem, amikor egy új elõadás témája került elõtérbe, hogy mikor következik be a gyakorlati tanítás, aminek egy része szép volt és kellemes, másik része nagy szenvedés. De ezáltal már tudtam, hogy az elõadásokon mirõl beszélek!
Így jöttek a szellemkalandok, és sorba minden, a párkapcsolat, a karma, a megbocsátás és hosszú a sor.

Most indigó a NAGY TÉMA, aminek fontossága kiemelkedõ jelentõségû.
Ezt hogyan lehet megtapasztalni? Úgy, hogy kapsz egy hiperaktiv különleges lányt (vagy kettõt), akin keresztül a nap 24 órájában lehet gyûjteni a tapasztalatokat, megismerni az életét, a tudását, az esetlenségét, minden szépségével, és fájdalmával. Így a feleségem is egy "kis - indigó", és rajta keresztül tapasztalom meg a valóságot, a saját bõrömön!

Akkor kezdjük az elején, nagyon nagy terület lesz, különleges, egy csodálatos világ fog elõttünk megnyílni, amin keresztül megismerjük azokat az új generációs gyermekeket, akiktõl sokan menekülnek a különlegességük miatt, de ha megértik, akkor nagyon megszeretik õket.

Amikor elkezdtem az elõadást, levelezni kezdtem pár indigó gyermekkel.
Ami különleges volt, hogy az összes levélben szerepelt a következõ mondat, amit egymástól függetlenül írtak nekem:
"légy szíves mond el az embereknek, hogy értsenek meg minket. Mi nagyon szeretjük õket, és azt szeretnék kérni, hogy egy kicsit õk is szeressenek minket".

(Karsay István)

folytatása következik

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 14 éve 10 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.598 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218