header ok

Ami egyik kategóriába sem tartozik bele.

Bátorság

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #5490 Írta: Margit
Margit válaszolt a következő témában: Bátorság
.

"Tudod-e, hogy sokkal könnyebb valamit leírni valakinek, mint a szemébe mondani, ÁM sokkal értékesebb a szemébe mondani."

(ismeretlen)

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 8 hónapja - 6 éve 8 hónapja #5642 Írta: Margit
.

Halld meg lelked szavát!

Vannak a körülötted lévõ világnak olyan részei, amiket csak akkor látsz, ha lelassítasz. - Ha lecsendesíted az elméd, és a szíveddel figyelsz.

Amikor kétségek gyötörnek, félsz vagy fáj a lét, akkor figyelj egy kicsit befelé. A lelkedben minden kérdésre megvan a válasz. Ott van Benned több ezer év bölcsessége, és ha megengeded, hogy meghalld lelked szavát, újra tudássá válik majd.

Ha lelassítasz, képes leszel megérezni a dolgok lényegét "A másik szeretetét", A természet bölcsességét". Képes leszel hallani lelked hangját.

Ha megérzed az igazságot, nem tud elbizonytalanítani a külvilág, nem tud letörni mások szava. Tudni fogod, hogy minden okkal történik, Önmagad hozzájárulásával. Elmúlik a mindennapos feszültség, tudatos teremtõvé válsz!

Guzsik-Mohácsi Viktória ( elozoeletek.blogspot.hu )

--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 6 éve 8 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 6 hónapja #5821 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Több
6 éve 5 hónapja - 6 éve 5 hónapja #5869 Írta: Margit
.

Mondd el, amit érzel..

Szeretnélek bíztatni, hogy mondd el, amit érzel - Az õszinteség hangján szólni sosem bûn.

Nem arra kérlek, hogy kritizálj vagy bírálj, hanem oszd meg a másikkal legbensõségesebb érzéseid - Azokat, amiket sosem mertél. Talán féltél attól, hogy kinevetnek, vagy nem viszonozzák majd.
Nézd most a helyzetet a másik szemszögébõl. Ha nem mondod, talán sosem fogja tudni. Ne feledd, hogy egy mondat, egy szó, megváltoztathatja egész életedet. Sõt, akár 2 emberét is.

Ha érzed, tedd meg! A kis belsõ hangod, talán már évek óta ordítja.

Honnan tudod, hogy akinek vallomást készülsz tenni, nem erre vár hónapok óta? Talán úgy gondolkodik mint Te, és évek rohannak el szélsebesen fejetek felett. Benneteket vonszol az élet ezzel a teherrel a lelketekben.

Az érzéseinket megosztani azzal, aki irányába vannak, valóságos csoda. Építi mindkét lelket. És hidd el, attól függetlenül, hogyan reagálnak majd rá, megkönnyebbül a szíved.

Igen, tudom, vannak emberek, akik nem tudnak mit kezdeni a szeretettel. De bármennyire rideg is a világ, egy õszinte szó, egy tiszta szívû vallomás megmelengeti a legjegesebb szívet is.
Ha valaki azt érzi, feltételek nélkül szeretik, elfogadják, az az ember elõbb-utóbb megnyitja a szívét és törekszik jobbá válni.

Számtalanszor jutsz majd eszébe hideg éjszakákon, s talán a szereteted ad majd neki reményt.

Ne feledd! Ha jön az érzés, hogy kimondd, amit érzel, ne késlekedj, mert lehet, hogy az élet nem fogja újra megteremteni annak a lehetõségét, hogy megtedd! S talán megváltozik tõle mindkettõtök élete örökre.

Guzsik-Mohácsi Viktória ( elozoeletek.blogspot.hu )

--
Utolsó szerkesztés: 6 éve 5 hónapja Margit által.
Téma zárolva.
Több
6 éve 4 hónapja #5982 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Több
6 éve 2 hete #6131 Írta: Margit
.

--
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc
Az oldal motorja a Kunena fórum

Idézet

"Higgy, remélj és szeress, hogy boldog ember lehess!"

Keresés

Látogatottság

Ma 10
Tegnap 462
A héten 1056
Ebben a hónapban 14711
Összesen 6771218