.
.
Gaia üzenete a MAGyaroknak (2013.jún.3.) /HUNfény/
Üdvözöllek benneteket drága magok és felszínen élõ gyermekeim!
Üzenetem van számotokra, amit magam egy nagyköveteteken keresztül írok most. Mint sokatok tapasztalta az elmúlt idõszakban, hogy a megszokott nyári idõ helyett õszies idõ köszöntött be a Kárpátokba. Részben az én és a Teremtõ jóváhagyásával történtek. Nem féljetek! Nem lesz semmilyen manipuláló eszköz használata megengedett, amivel csak riogatnak benneteket és várják tõletek, hogy akik kigondolják ezt, hogy minden egy mesterséges és természetellenes képzõdmény, ami most a felszínemen zajlik, hogy kérjétek tõlük a megoldást félelmetekben. Azok mind alávaló és galád hazugságok és húzások!
Magyarok és magok! Hozzátok kívánok most szólni! Nem haragszom rátok és nem is kívánlak egyikõtök sem bántani, mert az nem az én természetem része. Magam igyekszem megóvni minél többeteket, hogy az új Föld emberisége elválva a nem odavalóktól tisztalappal indulhasson. Most is, ami történik a felszínen a Duna folyó kiáradása az én és a Teremtõ által megbeszélt forma szerint megy végbe. Egyikõtök se féljen, mert nem ellenetek irányul ez a folyam, hanem a tisztítás a célom.
Magyaroknak vezetõi! Tudom, hogy olvassátok ezt az üzenetet. Magam vagyok a Föld istennõje, akinek ti politikusok, vezetõk és bábok. A ti felsõbb dinasztiai alapon kigondolt tisztségeitek csakis az én megbízásom által lehetnének létrehozhatóak és hitelesíthetõek. Mivel nem kérdeztetek engem meg egyetlen egy pillanatotokban sem, hogy létrehívhatjátok e, ezeket a címeket. Ezennel semmisnek és törvénytelennek nyilvánítom az összes címeteket! Törvénytelennek, mert nem azt teszitek, amire felesküdtettek. Hamisságért, hazugságért, gõgért és hatalomért vetélkedtek egymással és egymásért. De fel sem fogjátok, hogy ezzel viszont mindenki más, aki nem áll hozzátok közel, hanem csak messze azt lenézitek és eltapossátok. Az általatok kigondolt törvények is semmisek!
Csakis a Teremtõ által szentesített törvényei és elvei mellékesen az enyéimmel érvényesek. Ti magok és magyarok! Nektek az a tárgyatok, amit ti Szent Koronának neveztek nincs már jelen a parlamentetekben. Csupán egy kópia, ami megsemmisülésre fog kerülni, hogyha a politikusaitok és más komornyikjaik nem kezdenek el leszállni a lóról és bocsánatot kérve mindenkitõl, akit bántottak mellékesen visszaszolgáltatják minden általuk ellopott vagyonuk ti nektek. Van a Teremtõ által elrendelve egy tevékenység, amirõl már sokatok tud. Õk lesznek az átmeneti idõszakban a vezetõitek és az õ példájukból tanulva fogtok élni és gondolkozni a felszín és a belsõ ismeretében is. Földön innen és Földön kívül.
A vezetõitekrõl és hozzájuk is intézzek pár szót. Ti, akik tönkretettétek az embereket és engem is. Féktelen dühvel csapnék le rátok, hogyha a szívem nem lenne a helyén. Ti, akik a parlamentbe jártok és fecsegtek. Gúnyolhattok és nevethettek ezen az üzeneten, de nem fogjátok megérni azt az idõt, amit ti a szeretet és a Fény állapotának is neveztek. Kihajítom mindegyikõtök, mert annyira méltatlanok és vulgárisak vagytok, hogy magam szégyenkezem helyettetek is, hogy nem értitek meg azt, hogy ti is az Egy részei vagytok. Szomorú szívvel, de megteszem azt, amit meg kell.
Titeket meg kell, hogy betegítselek olyan mértékben, hogy ne folytathassátok tovább ezt a gusztustalanságot. Nem szokásom ilyet tenni, mert ez nagyon durva, de ti nem hagytok más választást. Ez nemcsak a felsõbb körökben élõkre lesz érvényes, hanem mindenkire, aki a Fénymunkásokat és más a Fény képviselõit szóban, tettben vagy akár gondolatban is bántalmazza. Tudom, hogy nevet sokatok ezen, de ahány gyógyszernek nevezett szert találtok fel. Magam annál erõsebb és ellenállóbb betegségeket küldök rátok, ami megtanítja azt, hogy mit tettettek és számotokra ez lesz a tükör.
Ti magok! Hozzátok szólok! Oltalmazom belsõtök és külsõtök, ha kéritek tõlem. Senki sem bántalmazhat titeket errõl magam és a Teremtõ és az õ képviselõi kezeskednek. A fokozattól függõen mindenki lélekcsaládjával egyeztetek és eltávolítom az olyan családokat egymástól, akik egymásra csak bajt vagy szenvedést hoznak bármely formában. Ez által mindenki a maga kis helyére kerül és élheti harmonikusan az életét.
A ti Szent Koronátok is nem rajtam, de se nem bennem van, hanem a Földön kívül. Akkor lesz visszahozva, amint teljesen meg lett gyógyítva a szentségetek drága magyarok és magok. Föld szerte, iparkodtok, és köszönöm, hogy mindennap szeretettet küldtök felém, amit én gyümölcs, zöldség és virágok illatával viszonzok most. Mert most csak ennyire futja tõlem, hadd éljek ezzel a közmondásotokkal. Késõbb, amint a teljes körû tisztítás lezajlott még több ajándékkal készülõk azok számára, akik értem és egymásért is dolgoznak.
Láttam a sok szenvedést és akadályt, amiért csodállak benneteket, hogy sikerrel és megerõsödve vitettek és visztek. Már egyáltalán nincs sok az akadályokból. Együtt mindent eltávolítunk, ami akadályoz, vagy lehúzni próbál a mélybe. Ti magok és magyarok! Hatalmas dicsõségben lesz részetek, ha az önismeretetek útjára ráléptek. Látom, több százezretek is ügyködik már így ez ügyben. Sokatok fog benneteket követni, ahogy csökkeni fog a nyomás rajtatok. Az, aki nem kíván az önismeret útjára lépni vissza lesz hívva az otthonába.
A mostani áradás, amik most történnek, mint mondtam az én és a Teremtõ által végrehajtott tett. Bármilyen kísérlet, ami az elitetek által ilyen hatalmas katasztrófakísérletezésekhez próbál vezetni, magam fogom eltaposni. Földrengések által fogom az ilyen központokat lerombolni. Az ilyen embereket meg bolygó szerte betegségekkel. Amiben addig lesz és ameddig benne lesz, annál súlyosabbak lesznek. Ti tisztalelkûek ne féljetek. Az általam fejlesztett és szétküldött betegségek csak a súlyosakat sújtsa.
Ti vezetõk és politikusok és azok bábjai! Napjaitok megszámlálva vannak. Már nem vagyok olyan gyenge, mint Atlantisz és Lemúria idején voltam. Játszottatok és játszani szeretnétek még mindig, de mint Anyátok elveszem most a felelõtlenségbõl és éretlenségbõl eltulajdonított játékaitok. Soha többet nem lesz lehetõségetek játszani, hanem ágynak lesztek bocsájtva, hogy elgondolkodjatok. Ha végrehajtjátok, amit kérek, meggyógyultok. Ha nem, akkor egyre súlyosabb kínok között fogtok szenvedni és végül a Teremtõ elé kerültök szembesítésre. Nem játszhattok ki semmit! Nincs már lapotok, amit felhasználhattok ellenem, a gyermekeim és ez által a testvéreitek ellen. Minden idõhúzás csakis a ti ítéletetek súlyosbítja.
Ti rokonai és kiszolgálói az elitnek! Hozzátok is szólok! Nektek is ugyanaz lesz a sorsotok, ha nem tesztek le errõl a sok cselekményrõl. A parlamentetek, amit most a Duna elönt általam és a Teremtõ által elfog tûnni és ezáltal csakis tiszta helyen fogtok tudni összejönni, ahol ti magatok a felsõbb szinteken élõkkel fogtok szembesülni. Szembesítenek benneteket, hogy mit tettetek az elmúlt életetekben. Az igazság mindenetekrõl kiderül és a népetek eredete is napvilágra kerül és elfogadásra kerül. Ez vár rátok magok és magyarok!
Földanya voltam. Fényem fénye ragyogjon be benneteket.
Közvetítette: HUNfény
(forrás:http://www.fenyorveny.hu/2013/06/gaia-uzenete-magyaroknak-2013jun3.html
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.