.
2012-rõl és a várható jövõrõl
Most, hogy új évet kezdünk, sokan elgondolkoznak azon, hogy mi várhat rájuk, milyen lesz a JÕVÕ!
Nagyon nagy zavar van a Maya jóslat miatt, így sokan várják a világvégét!
Nekik üzenem: a világvége érdeklõdés hiányában elmarad!
Az átalakulás elõestéjén vagyunk. Lehet találgatni, hogy mikor történik valami, és mennyi idõnk van, de a felgyorsult eseményekben azt lehet mondani, hogy szinte semmi. Sokan a kegyelmi idõ lejárta miatt utolsó életüket töltik a fizikai síkon, mert vagy nincs értelme már visszaszületni, mert egy újabb élettel nem lehet rendbe hozni a sok elõzõ életek tévedéseit, vagy már annyira elõrehaladtak, hogy a sors megkíméli õket egy újabb nehéz élet terhétõl, és magasabb régiókba emeli.
Sokan kényelembe érzik magukat, hogy van még egy kis idõ, és majd életük vége felé a javulás útjára lépnek. Nem biztos a holnapja se a fiatalnak, se az öregnek! Nagyon gyorsan át tud alakulni minden, elég egy hétvége, és kész a káosz, és a nyugalmas kényelmes életünk felborul, és egyik pillanatról a másikra átalakul az életünk.
Példával illusztrálva, ha visszaemlékszünk a rendszerváltás utáni taxissztrájkra, akkor Budapest élete egy hétvége alatt gyökeresen megváltozott. Rá pár évre Angliában egy hetes kamionos sztrájk volt, leállt a közlekedés, az emberek ellátása, és pár nap múlva már emberek haltak meg, és vér folyt az utcákon, és erõszak honolt az addig békés tereken. Most se lesz különb, jó példa erre az energia akadozása, és szellemi tanítónk elmondta, hogy "imádkozzunk, hogy ne télen történjen a változás, mert akkor jaj lesz a terhes anyáknak, és a gyerekeknek, öregeknek"!
Ha belegondolunk nagy ünnepekkor az üzletházakban egymást tapossák az emberek, hogy jusson friss kenyér, nehogy valaki megvegye elõlük, képesek verekedni, pedig csak a szeret ünnepére készülnek mondjuk karácsonykor, és képesek ölni ha kell, hogy nekik jusson a legjobb, a legfrissebb, a legfinomabb. Gondoljunk bele, hogy mi történik, ha a falat kenyér esetén az életük a tét!
Minden pillanatban a szeretetnek kell vezérelnie életünket, és ha nagy baj lesz, akkor az utolsó pillanatig is meg kell tartani a hitünket, és ha kell, meg kell halni anélkül, hogy elvennénk a másik ember elõl az élelmet, az utolsó tûzifát, az utolsó fillérét.
Jusson eszünkbe a mondat:
"aki értem elveszti az életét, annak örök életet adok"
Ha valaki a fizikai síkon feláldozza életét, ahogyan Jézus is megtette értünk, annak örök helyet ad a mennyei szellemi szférába, mert az bebizonyította spirituális érettségét.
És nézzük tovább a tanítást:
"Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy az éjszakának melyik szakában jõ el a tolvaj: vigyázna, és nem engedné, hogy házába törjön.
Azért legyetek készen ti is; mert amely órában nem gondoljátok, abban jõ el az embernek Fia."
"A miképpen pedig a Noé napjaiban vala, akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is.
Mert a miképpen az özönvíz elõtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, a melyen Noé a bárkába méne.
És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is."
Íme, az ajtó elõtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és õ én velem. Aki gyõz, megadom annak, hogy az én királyiszékembe üljön velem, a mint én is gyõztem és ültem az én Atyámmal az õ királyiszékében. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Én a szomjazónak adok az élet vizének forrásából ingyen.
A ki gyõz, örökségül nyer mindent; és annak Istene leszek, és az fiam lesz nékem.
A Maya jóslat több ezer éves távlatból pár év eltéréssel mûködik, amit tudtak, hogy lesz egy korszakváltás ezekben az idõkben, aminek jelenleg részesei vagyunk.
Egy részlet a Tamás Evangéliumából:
"Tanítványai ezt mondták neki: Mikor, mely napon jön el a holtak nyugalmának napja és mely napon jön el az új világ? Õ ezt mondta nekik: Amit vártok, eljött, csak ti nem ismertétek föl."
A változások egy hosszú átmenet részei, Jézus megjelenésekor már elkezdõdtek, és most járunk a vége felé. A szellemi közlések szerint már régen bekövetkezett volna, de késleltetik az idõt a szellemi segítõk, hogy minél több embert "megpecsételjenek", minél többen a gyõztes csapatban legyenek
Mit jelent a "megpecsételés"?
Szellemi közlések beszámolnak róla, hogy a negyed része lesz várhatóan az emberiségnek, aki megmenekül, az 100 emberbõl 25! Az egyharmad részének lesz lehetõsége arra, hogy változzon, az 33 ember, így az utolsó idõszakban a 25 "biztosan" bekerülõ ember mellé még csatlakozhat 8 ember 100 -ból! Persze ezek szellemi "statisztikai" adatok, és fõleg az arányosság miatt érdekesek. A cél: minél több emberi lélek megmentése!
Modern Rózsakeresztesek tanításaiban is benne van ugyanez, csak õk az arányt máshogy tanítják, 100 emberbõl 10 ember menekül meg, és kettõért folyik a harc!
Ha a számokat nem nézzük pontosan, akkor is kijelenthetõ, hogy nagy a baj!
A szellemi közlések, valamint a föld tudósai mérései alapján 2035 és 2050 között komoly változások lesznek a földön, és ekkora tehetõ a dimenzióváltás idõszaka, amit korszakváltásnak hívunk!
Miután a gondolataink megvalósulnak, és sokan katasztrófát várnak 2012-re megkapják!
Lesz árvíz, földrengés, viharok, hideg, de változás, dimenzióátlépés nem lesz!
Ha arra koncentrálna több milliárd ember, hogy piros hó essen, mindenki szeresse egymást, nyuszik ugráljanak a zöld fûben, és miniszoknyás lányok rohangáljanak az utcán télapóruhában, akkor az valósulna meg! De mi nem ezt szeretnénk, hanem tömeg katasztrófát! És megkapjuk!
Egyik levelezõlistán egy kedves barátom gondolata jutatta eszembe a választ is a legújabb, 2012 decemberi világvége dátumra, a fontosságára, illetve arra, hogy mennyire nincs is jelentõsége. Én magam az elmúlt 15 évben legalább 10 világvége dátumot túléltem veletek együtt persze.
(forrás:angyalszárny.hu)
folytatása következik
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.